akson 30.09.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Jeśli kogoś interesuje samodzielny montaż sauny z gotowych prefabrykatów, to oczekuję pytań.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 10.10.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Akson, Ile to może kosztować i czy można taniej?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 10.10.2003 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Witaj !Taka sauenka np. 200 x 200 cm z pełnym wyposażeniem ( kabina-świerk skandynawski, ławki+oparcia+podgłówki-samba/abachi, wszelkie akcesoria, piec ) to wydatek 6.200 brutto.Najlepszej jakości materiały - mówię tu o drewnie.Pozdrowienia P.S. oczywiście z instrukcją montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 13.10.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Akson,Piec w takim zestawie jest elektryczny czy na drewno? Czy masz w ofercie jakieś mniejsze kit'y. konkretnie: wysokość ograniczona do 2 m i 180/200, szerokość /długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 13.10.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Aha: jaki jest Vat na saunę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 14.10.2003 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Witam ! Jeżeli chodzi o wysokość sauny jest możliwość obniżenia jej do zadanej.Poprostu niższy jest cokół sauny.Sauna o wymiarach 180 x 200 cm będzie tańsza o 400,00 zł.Vat na saunę ...kabina 7 %piec i akcesoria 22%Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josek 27.10.2003 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Proponuje saune w murach budynku (np. na poddaszu) i wowczas nie ponosisz pokaznych kosztow zewnetrznego deskowania kabiny- placisz jedynie za izolacje cieplno-parowa, ocieplenie )welne z folia alum i wew warstwe boazerii, piec i laweczki. w sumie osczednosc przy wlasnej robocie ok 50% kosztow. Sam to sprawdzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 28.10.2003 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Josek ! A nie słyszałeś, że nie można "wiązać" kabiny sauny ze ścianami budynku.Powie Ci to każdy kompetentny sauniarz, niezależnie od firmy.O ile oczywiście jest fachowcem z doświadczeniem.Między kabiną sauny a ścianą powinna być pustka powietrzna. Oczywiście różnie można to rozwiązać ale trzeba o niej pamiętać.Pamiętaj o bardzo ekstremalnych warunkach jakie panują w saunie ( temperatura ).Jeśli sam to ćwiczyłeś na sobie, to daj Ci Boże abyś nie miał problemów z drewnem, wełną mineralną, ścianami budynku, rachunkami za energię.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 02.11.2003 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 No dobra, ale gdzie kupić można elementy do samodzielnego złożenia takiej sauny? U mnie jest przewidziane miejsce o wymiarach 2,2 x 2,0 metra, z trzech stron ściany.DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 03.11.2003 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Witam !Elementy do samodzielnego montażu można nabyć u mnie.Zapraszam.Sprawdzę cenę bo nie pamiętam.PozdrawiamAkson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 03.11.2003 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Masz jakąś stronkę, żeby zapoznać się z ofertą?DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 02.02.2004 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Witam po dłuższej przerwie !Jakieś pytania? Zapraszam!UWAGA: Jeśli interesują kogoś wszystkie niezbędne materiały do budowy sauny, od podstaw, we własnym zakresie, również zapraszam.PozdrawiamAkson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 02.02.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Jestem zainteresowany, chciałbym wiedzieć ile mnie będzie kosztowała sauna 180 x 220 i co w tej cenie się zawiera, co jeszcze muszę oprócz tego dokupić.DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 02.02.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Akson - daj znać na priva jak otrzymac szczegóły. Interesuje mnie sauna o wymiarach tak mniej więcej 1,5x1,5 m wraz z info czego, poza elementami gotowymi od Ciebie będę potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 02.02.2004 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Jestem zainteresowany, chciałbym wiedzieć ile mnie będzie kosztowała sauna 180 x 220 i co w tej cenie się zawiera, co jeszcze muszę oprócz tego dokupić. DarekRz Witam ! Jutro podam Ci aktualne ceny. Dziś jestem na etapie liczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 02.02.2004 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Akson - daj znać na priva jak otrzymac szczegóły. Interesuje mnie sauna o wymiarach tak mniej więcej 1,5x1,5 m wraz z info czego, poza elementami gotowymi od Ciebie będę potrzebował. Cześć Marcin ! Informacja jest już na priv. Pozdrawiam Akson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 05.02.2004 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Jestem zainteresowany, chciałbym wiedzieć ile mnie będzie kosztowała sauna 180 x 220 i co w tej cenie się zawiera, co jeszcze muszę oprócz tego dokupić. DarekRz Kompletna sauna 180 x 220 to koszt 6.200,00 zł. brutto. W tej cenie jest wszystko; kabina, ławki, oparcia ścienne, podgłówki, oświetlenie, kratka podłogowa, obudowa pieca, piec ( podstawowy ), termometr, chochla, ceber, klepsydra, drzwi szklane. Kwestia transportu... Zależy gdzie?! Pozdrawiam Akson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroma 07.02.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Tez jestem zainteresowany sauną podobnej wielkości. czy możesz przesłać więcej materiałów natemat tej sauny? Transport?Jaroma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 23.02.2004 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witaj Jaroma !Więcej informacji prześlę mailem na skrzynkę którą widać przy Twoim profilu. Transport zależny od miejsca przeznaczenia.PozdrawiamAkson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.02.2004 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Akson, ja też poproszę o materiały na priva. Sauna 150 x 200.PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts