piolasz 16.08.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 witam]mam problem zwiazany z kominem w domku jednorodzinnym, mianowicie od pewnego czasu mimo ze w piecu sie nie pali zapach przebija sie do pomieszczenia, zbijalem tynk i wielokrotnie malowalem farbom przecimgrzybiczna ale to nie przynioslo rezultatow. moze ktos spotkal sie juz z podobna sytuacja i wie jak na to zaradzic:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.08.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 No tak - jak czujesz zapach sadzy i malujesz czymś przeciwgrzybicznym, to nic dziwnego, że zapach pozostaje. Dodatkowo - jeżeli oczywiście chodzi o zapach pleśni - malujesz komin z zewnątrz co ma sie pewnie nijak do źródła zapachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregfr 27.08.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Witam mam w domu stare piece i też tak miałem z tym zapachem. U mnie pomogło zamykanie szczelne pieca. Może wstaw sobie zamknięcie komina. Czasem jak jest spadek cisnienia to powietrze dostaje się do pomieszczenia zwłaszcza jak jest na poddaszu lub komin krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts