eddytta 16.08.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam wszystkich!Od września wprowadzam się do nowego mieszkania - wynajmowanego i mam taki problem, że nie wiem co zrobić z kuchnią. Otóż okazało się, że po remoncie właścicielka pomalowała ściany w kuchni do połowy farbą olejną brązową, jak to zobaczyłam to byłam w szoku kuchnia wygląda strasznie ponuro i nieprzyjemnie. Za późno żeby szukać innego mieszkania, dlatego tez zwracam się do Was kochani forumowicze, może coś poradzicie, przemalowanie nie wchodzi w grę, jedyne co mi przychodzi do głowy to zakleić zdjęciami takimi w większym formacie z białą ramką lub tez nakleić coś na tę ścianę , tylko co ? Nie za bardzo mam pomysł co mam zrobić. Proszę dajcie mi jakąś radę bo w kuchni z takimi ścianami to się odechciewa gotować i w ogóle przebywać. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 16.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 jej wspólczuje mozna to przykryc panelami sciennymi, ale po co ponoscic koszty nie w swoim domu? i jeszcze nie ''zniszczyc''ścian w rozumieniu właścicielki albo sa takie plastikowe plansze na ktorych sa wytłaczane kafelki...tapetę, no nie wiem, ciezko cos zrobic nie naruszajac ścian.Czy wszystkie sciany sa tak pomalowane? A moze zgodzi sie babka na przemalowanie na jakiś kremowy kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eddytta 17.08.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Na jednej ścianie jest regał na całej długości, więc właściwie mam problem tylko z jedną ścianą, ta druga z oknem jest mniej widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 17.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Na jednej ścianie jest regał na całej długości, więc właściwie mam problem tylko z jedną ścianą, ta druga z oknem jest mniej widoczna. czyli tam gdzie zlew? kuchenka? to moze te plastikowe kafelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eddytta 17.08.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Tam gdzie zlew i kuchenka to jest właśnie regał, a po drugiej stronie jest pusta ściana, pomalowana do połowy brazową farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.08.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Przemalowanie byłoby chyba najprostsze, dlaczego piszesz, że nie jest możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eddytta 17.08.2008 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Właścicielka nie zgadza się na przemalowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 17.08.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Właścicielka nie zgadza się na przemalowanie. to moze słomianka? hehe tak jak kiedys pamietam z mojego domu a co pod ta ściana bedzie?stół? a może jakas folia samoprzylepna, sa takie , stosuje sie je na okna,albo takie witraze, tylko nie jakis tam kolorowy... sama naklejałam na okna w łazience folię , hmmmm? zawsze to lepiej niz ta farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eddytta 18.08.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Hmm... ta folia samoprzylepna może faktycznie jest najlepszym pomysłem. Wielkie dzięki za wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts