siwa216 16.08.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam serdecznieMam pytanie dotyczące posadzki z misokreta. Mianowicie chodzi mi o to czy zacierać tą posadzkę ręcznie czy też zacieraczką mechaniczną?Pytam ponieważ różne ekipy mówią czy tak lub inaczej i sama jużnie wiem jak będzie lepiej? A wy jak robiliście, co jest lepsze?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 16.08.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Jedne i drugie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.08.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Nasze były zacierane mechanicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 27.03.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 u mnie ekipa zacierała ręcznie a wyrównywali takimi łatami 2,5m - ale chłopaki mieli muskuły.... robota masakryczna - nie zazdroszczę - ale wykonanie solidne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts