damarel 16.08.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Sprzedawca namawia mnie na sprzęt tej firmy, dając mi 30 % upustu od ceny katalogowej i jeszcze 6%. Co wiecie o jaości sprzętów tej firmy. Potrzebuję : zmywarkę, lodówkę , piekarnik, płytę, mikrofalę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 16.08.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 u mnie wszystko działa. płyta indukcyjna sie zawiesza raz na jakis czas (nie chce sie włączyc). wystarczy wówczas włyłączyc odpowiedni bezpiecznik i włączyc ponownie i wszystko gra. nie mam czasu na wzywanie serwisu, olewam to lekko. poza tym, jak napisałem: lodówka, zmywarka, pikarnik ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 16.08.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 u mnie wszystko działa. płyta indukcyjna sie zawiesza raz na jakis czas (nie chce sie włączyc). wystarczy wówczas włyłączyc odpowiedni bezpiecznik i włączyc ponownie i wszystko gra. nie mam czasu na wzywanie serwisu, olewam to lekko. poza tym, jak napisałem: lodówka, zmywarka, pikarnik ok. zawiesza się? czy to dośc częsta wada płyt indukcyjnych? szczerze przyznam, że troszkę jestem zaskoczony - sam kupiłem płytę indukcyjną jednak nie wiedziałem o takiej przypadłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 16.08.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 nie wiem, czy częsta wada. raz tylko był serwisant, kiedy pierwszy raz zawiesiła się w piątek po południu (to znaczy, że z sobotnio-niedzielnego gotowania nici - a jab. lubie gotować). serwis przyjechał w połikendowy poniedziałek. pan pooglądał kuchenkę, posprawdzał, zapytał o bezpieczniki (te oczywiście oglądałem już w piątek, kiedy się kuchenka zawiesiła, ale wszystkie były ok., żaden nie "wyskoczył"). powyłączał je, następnie włączył i podszedł do płyty i ta...o dziwo! zadziałała, gdy dotknął czujnika. powiedział, że nie wie co to jest, że jak się drugi raz zdarzy, to wówczas się dobiorą do niej na serio. zdarzyło się od tamtej pory to 2 razy (2 razy na jakieś 5 miesięcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 16.08.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 OK dzięki za informację - troszkę się uspokoiłem, zobacze jak moja płyta bedzie "chodzić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 18.08.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 jeszcze na wynajętym mieliśmy starą, ściagniętą gdzieś z Niemiec z wystawki, pralkę. Jedyny problem z nią był taki, że ważyła chyba ze 100 kg. Dobrze, że wtarabanić musieliśmy ja tylko na pierwsze piętro. Poza tym sprzęt był nie do zajechania Zostawiliśmy ją nowemu najemcy z prostej przyczyny...nie byłem w stanie sam jej znieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts