bartolinka 16.08.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 witam i pytam, czy ktoś ma tynk mozaikowy (taki, co to zazwyczaj na podmurówkę się stosuje, marmurit np.) położony wewnątrz domu? Jak się sprawdza w obsłudze - jak zmywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 16.08.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Mam wprawdzie nie w domu, ale w pracy taki tynk, jasny w odcienaich beżu oraz błękitu - dość szybko się brudzi i jest trudny w myciu, wymaga szorowania, zostają smugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 16.08.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Też jestem zainteresowany. Z uwag na forum wynika że jest łatwy w utrzymaniu czystości. http://forum.muratordom.pl/czego-w-urzadzaniu-domu-nie-zrobilibyscie-ponownie,t25348-1260.htmLink powyżej tynk Marmerstuc, Marmolit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 17.08.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 El-ka, tak myślałam, że to raczej będzie trudne w obsłudze; myślałam o czymś beżowym do przedpokoju a z karcherem pewnikiem po domu biegać nie będę; szkoda. Ale z drugiej strony Henku_wawa odsyła do linku, w którym post pochwalny nad tym tynkiem powstał; muszę się dowiedzieć jaki tam jest kolor. dziekuję info, i pozdrawiam, bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts