glowac 17.08.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 http://www.beditom.pl/ Czy wiecie coś na temat bram garażowych firmy Beditom? Zastanawiamy się nad bramą 300x210 w kolorze złoty dąb z automatyką i ku naszemy zdziwieniu sprzedawca zamiast Normsthala, Wiśniowskiego czy Hoeremana wciska nam na siłę Beditoma Cena jest zachęcająca - oto dane o bramie: Brama GARAŻOWA model: 1.PANEL – przetłoczenie poziome - kolor złoty dąb Wykonanie standardowe: - sekcje bramy stalowe o fakturze blachy STUCCO, wypełnione pianką PU – grubość 40mm - współczynnik przenikania ciepła dla centralnej części segmentu bramy 0,497 W/m2K - system wyważenia na sprężynach skrętnych wykonanych do 25.000 cykli, - prowadnice konstrukcyjne rolek stalowe, ocynkowane - wykonanie prowadnic do prowadzenia N (nadproże 200 mm) nadproże przygotowane 1. światło otworu: 3000 x 2100 mm (szer. x wys.) CENA bramy szt.1 3 900,- zł W CENIE - RYGIEL - ZABEZPIECZENIA (WSZYSTKIE OD PĘKNIĘCIA LINEK, OD PĘKNIĘCIA SPRĘŻYN…) - MONTAŻ - NAPĘD FAAC Z DWOMA PILOTAMI Czy macie jakieś doświadczenia??? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cooky.gdynia 17.08.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam. Jestem posiadaczkę bramy segmentowej Beditom z napędem od 2005r. Działa bez zarzutu,prowadnice i spręzyny działają bezawaryjnie, a serwis pogwarancyjny w mojej ocenie na piątkę z plusem ( nie miałam żadnej awarii, ale przy wielokrotnym wyłączaniu prądu zgłupiało oprogramowanie i serwisant przez telefon "uzdrowił" nasze cacko. Nie wiem jakie doświadczenia mieli inni użytkownicy, ale ja polecam. Dodam, że nie używamy rygla, a jak mieliśmy próbę włamania, to na segmencie widnieje tylko małe wgniecenie. Pozdrawiam, Mirella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts