Pati i Marcin 17.08.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam zauważyłam, że od zewnątrz parują mi okna dachowe czy to normalne bo wydaje mi się, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 17.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 wewnątrz szyb czy wewnątrz w sensie pomieneszczeń>? kiedyś czytałem że pod oknami powinny byc kaloryfery by unikjąć takiego efektu, jeśli ich nie masz to byc może normnalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 17.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 wewnątrz szyb czy wewnątrz w sensie pomieneszczeń>? kiedyś czytałem że pod oknami powinny byc kaloryfery by unikjąć takiego efektu, jeśli ich nie masz to byc może normnalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 17.08.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 wewnątrz szyb czy wewnątrz w sensie pomieneszczeń>? kiedyś czytałem że pod oknami powinny byc kaloryfery by unikjąć takiego efektu, jeśli ich nie masz to byc może normnalne od zewnątrz w sensie że od dworu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.08.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Pewnie to normalne, bo i u mnie w jeszcze nie ogrzewanym domu parują od zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 18.08.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 dziękuje za słowa pocieszenia bo już się bałam że coś jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts