Artur_Cholys 30.09.2003 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Dobry pomysł aby wymienić się informacjami. Na dobry początek:Impregnaty do drzewa:Borochron - kupiłem na Łagiewnickiej 255 - 7 szt. po 65 zł brutto za 5l koncentrat FOBOS M2 cena brutto 143 zł/25kg W Zgierzu na terenie BorutyNa dachówkę Euronita Traktorowa 21 - upust 12% (kiepski)Max 288 prod. Osieki klasa 150 cena bruto 1,80 zł/szt Skład Budowlany IWONA w Aleksandrowie Łódzkim Czekam na innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baal 01.10.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 nie zeby zaraz reklamowac, ale udalo mi sie wytargowac niezly rabat na ocielpenie w WKT polska na Przybyszewskiego (koło Polmo)na styropian 20%, system Teranowa - tynk silikatowy 23% rabatu ale tak pozatym na inne rzeczy to bywalo roznie ale transport gratis (nawet na pierdoly za 300,- PLN) fakt ze zostawilem juz u nich w ciagu 2 lat ok 30.000 jakbyscie znali jakies ciekawe sklepy gdzie mozna by wywalczyc niezly rabat na panele to pisnijcie.dziek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 01.10.2003 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Kochani piszcie takie informacje może w klubie budujących, grupa łódzka, myslę, że wtedy przydadzą się grupie docelowej, ja tez chętnie sięgnę po takie namiary , a w wymianie doświadczeń pewnie juz jutro znikną z 1 strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts