rillo 18.08.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 witam:) jestem w trakcie wykańczania domu, wkrótce zamontowane zostaną grzejniki. zdecydowaliśmy się z żoną na elektryczne grzejniki z marmuru. dodatkowo w domu zainstalowano kominek. inwestycja wychodzi tanio, mamy nadzieje ze w eksploatacji też nie beda drogie. Czy ktos z Was spotkał się juz z takim sposobem ogrzania domu? a może macie doświadczenia a tymi grzejnikami w mieszkaniu? firma od której kupilismy grzejniki to wrocławski producent - TERMAR. Ich strona internetowa http://www.termar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.08.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Mówisz żekKoszty ogzrewnia nie będą wysokie. To zależy - nie licz na to że jak kupisz drogi grzejnik to w jakis cudowny sposób wyprodukuje on tanie ciepło z relatywnie drogiego prądu. Koszty ogzrewnaia zalelżą bardziej od tego jak ocieplona masz chałupę. Grzejnik ma dla mnie dość istone dwie wady: drogi jest jak jasna cholera. I wydaje mi się że ma kiepski terostat. Ale tego drugiego nie jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts