kaskaem 18.08.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Mam pytanie jaki kolor drzwi wewnętrznych pasuje do okien w kolorze złoty dąb? Czy Waszy zdaniem drzwi venge będą pasowały?Poprosze o linki do producentów i zdjęcia Waszych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 18.08.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 najlepiej pasują takie, jakie Ci się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.08.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 drzwi wewnętrzne dobierałam do podłóg, a nie do stolarki okiennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulio 19.08.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Moga byc tez drzwi zloty dab. Ja zamowilem z Porty ościeżnice i drzwi surowe (nielakierowane) w okleinie debowej a nastepnie zaolejowalem je twardym olejem woskowym (akurat z oferty Moco: Pinucolor Hartwachs-Oil, ale moze byc kazdy inny, ale gesty, z duza iloscia woskow). Dab olejowany wyglada pieknie i szlachetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts