Nefer 18.08.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Kochani, tym razem ja proszę o pomoc ( imieniu mojej koleżanki ).Kasia Głowacka prowadząca fundację postanowiła pomóc Darkowi - ale sama, bez pomocy innych ludzi sobie z tym nie poradzi. Potrzebna pomoc finansowa dla dziecka.Tym razem nie chodzi o operację , ale o wakacje ( co mam nadzieję Was nie zniechęci) - to tak naprawdę nieduża kwota, ale nieosiągalna dla rodziny Darka. Tu więcej : Jeszcze możemy sprawić w radość Niedługo kończą się wakacje. Jednak nie wszystkie dzieci miały taką możliwość aby móc gdzieś wyjechać.Do takiej grupy należy Dariusz. W tym roku idzie do drugiej klasy szkoły podstawowej. W październiku skończy 8 lat. W tak krótkim swoim, życiu doświadczył już wiele cierpienia i wie co znaczy być odrzuconym przez osoby najbliższe. Darek nie wychowuje się przy rodzicach. Jego rodzice nie chcieli się nim zająć. Jest pod opieką swoich dziadków. I jak to bywa u osób na emeryturze nie jest najlepiej. Niestety dziadków nie stać, aby zafundować Mu choćby tydzień wakacji.Fundacja star się pomóc przez zebranie pieniędzy na 7 dniowy pobyt nad morzem.Cala wyprawa z wyżywienie dla Darka i jednego opiekuna to 1000 zł (pobyt i wyżywienie) Dlatego fundacja zwraca się do wszystkich dobrej woli o pomoc i wpłatę na konto z dopiskiem „dla Dariusza” 74 19 40 10 76 300 40 371 0000 0000 lukas bank Podarujmy Darkowi tydzień wakacji A tu "bohater zamieszania" http://fundacjaecsp.bblog.pl/i/blog/users/1922/files/Image/DSC_1940.jpg Te same informacje znajdziecie tu (oraz coś więcej o Fundacji Kasi)http://fundacjaecsp.bblog.pl/ Dzięki serdecznie za każdy grosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.08.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Na str KRS wpisując nr 0000299176 znajdzie info o wpisie fundacji, a to tel do kancelarii która sie nimi opiekuje 22 8300285 Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 18.08.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Poszło,mam nadzieje,że jeszcze zdązy wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.08.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ogromne dzięki Smadalena Jesteś jak błyskawica :) Żeby kontrolować ile nam pieniędzy brakuje będę wdzięczna za wpisywanie przsełanych kwot :) Można na priv do mnie, można tu ( nie chodzi o chwalenie sie czy ocenianie ile kto wysłał, ale jedynie o sprawdzenie ile do celu nam brakuje :)) Przekazałam 100 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.08.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Halo !!!!! damy radę ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Serdecznie i z całego serca dziękuję Wam na pomoc. Jak zwykle cel osiągnięty :) Obecnie na koncie Darka jest 1350 pln - więc Darek jedzie na wakacje !!!!! A z teog o co wiem, jeszcze wpłaty "biegną". Nadwyżkę, ktorą dzięki Wam udało się zebrać fundacja przeznaczy na wyprawkę szkolną Darka - mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko temu. To dzięki Wam, Kochani - jesteście CUDOWNI. Eh, zresztą żadne słowa nie oddadzą tego co mi się dzieje w sercu Akcja zamknięta - serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 19.08.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Super! Bardzo się cieszę,że się udało!Zdecydowanie dzisiaj jest dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2008 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Jak dostanę zdjęcia z wakacji Darka - zaraz wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts