cemik1 18.08.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Obecnie na tarasie, pod którym jest garaż, połozone są następujące warstwy:- strop betonowy ze spadkiem,- papa,- folia budowlana,- styropian,- folia budowlana,- jastrych ze spadkiem.Czas na położenie płytek.Czy zamiast kosztownej izolacji systemowej można teraz położyć papę a do niej kleić płytki gresowe? Jakie są minusy takiego rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ... Jakie są minusy takiego rozwiązania? minusem jest to, ze płytki moga odpaść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 18.08.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ... Jakie są minusy takiego rozwiązania? minusem jest to, ze płytki moga odpaść ... Ale to jedyny minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.08.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ... Jakie są minusy takiego rozwiązania? minusem jest to, ze płytki moga odpaść ... Ale to jedyny minus Na górę też przyklej papę, to nie odpadną pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 19.08.2008 04:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Dzięki za odpowiedzi.Pytałem, bo widziałem takie rozwiązanie w dwóch remontowanych łazienkach. Tam była na podłodze właśnie papa a na niej przyklejone płytki na cement (w czasach wykonywania tych łazienek pewnie nie był dostępny klej). Stało to kilkadziesiąt lat i nie widziałem odpadniętych płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 a zauwazyłes różnice w grubości tej warstwy ?(kleju daje sie kilka mm a zaprawy cementowej "szło" ok 2 cm lub więcej ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 19.08.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Dlatego pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts