piterazim 18.08.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam Pytanie Czy na forum są miłośnicy gier RPG? Chodzi o tradycyjne RPG - kostki, karty postaci itd. a nie komputerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.08.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ja szukałem chętnych na karty w 3-5-8 na http://www.kurnik.pl, ale chetnych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.08.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja pogrywam tylko w RTS-ki i FPS-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 My jeździmy do znajomych na karty. Czasem w 1000, czasem w remika. Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 20.08.2008 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 hmmraczej nie o takie karty mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 10.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Rozbierany Poker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 10.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja grałem wieki temu w RPG-i. Sporo tego było: Warhammer, Shadowrun, Call of Cthulhu, Kryształy Czasu, Wampir, Wilkołak... Potem jeszcze trochę w karcianki (Doom Trooper i Magic). Ale jak człowiek skończył się uczyć, a zaczął pracować to jakoś tak samo się rozeszło... Ehh... ale najlepsze teksty z sesji do dziś się wspomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 waldibmw napisał: Rozbierany Poker Czemu nie, zawsze się można na cebulkę poubierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 11.03.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Vafel napisał: Ja grałem wieki temu w RPG-i. Sporo tego było: Warhammer, Shadowrun, Call of Cthulhu, Kryształy Czasu, Wampir, Wilkołak... Potem jeszcze trochę w karcianki (Doom Trooper i Magic). Ale jak człowiek skończył się uczyć, a zaczął pracować to jakoś tak samo się rozeszło... Ehh... ale najlepsze teksty z sesji do dziś się wspomina no nieźle u mnie biedniej Warhammer, warhammer 2ed, Adnd 3.5, cyberpunk a z karcianek to tylko Cult próbowałem reaktywować grupę ale doopa, rozjechali się wszyscy po świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 11.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 piterazim napisał: no nieźle u mnie biedniej Warhammer, warhammer 2ed, Adnd 3.5, cyberpunk a z karcianek to tylko Cult próbowałem reaktywować grupę ale doopa, rozjechali się wszyscy po świecie No sam się teraz dziwię, że aż tyle tego było. W Shadowruna to w zasadzie nie grałem, tylko prowadziłem. A najfajniej grało mi się w Call of Cthulhu i Wampira. Z reaktywacją grania u nas też raczej ciężko. Chociaż ostatnio udało się spotkać i zagrać w jakąś planszówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Profedalna 11.03.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ja kiedy byłam młodsza i miałam jeszcze trochę czasu grywałam z przyjaciółmi w Wampira Maskaradę. Bardzo się to wszystkim podobało, ale czasu zajmuje od groma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Podczas studiów spotykaliśmy się nocami z przyjaciółmi na sesje Cyberpunka 2020. Potem jakoś czasu nie stawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 11.03.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 no tak czas to największa bariera a na dobrą sesję potrzeba trochę czasu k***a, dorośli pi**ni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Profedalna 17.03.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 piterazim napisał: no tak czas to największa bariera a na dobrą sesję potrzeba trochę czasu k***a, dorośli pi**ni Skąd tyle negatywnych emocji Aż się łezka w oku kręci - rzuć K100 na US he he. Warhammer też był fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 17.03.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Profedalna napisał: piterazim napisał: no tak czas to największa bariera a na dobrą sesję potrzeba trochę czasu k***a, dorośli pi**ni Skąd tyle negatywnych emocji odpowiem uczciwie. Dzień dobry. Nazywam się Piotrek i jestem uzależniony, w zasadzie to na głodzie jestem. Nie kulałem od 9 miesięcy, czuje się źle. cRPG są marnym środkiem zastępczym. Drużyna się rozsypała - rozjechali się po świecie, kobity sobie znaleźli (ciemiężeni straszliwie co niektórzy są). I jak to się nie denerwować. Dopóki budowa trwa mam zajęcie, ale co potem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 piterazim napisał: Drużyna się rozsypała - rozjechali się po świecie... Skype nie macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 17.03.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 JoShi napisał: piterazim napisał: Drużyna się rozsypała - rozjechali się po świecie... Skype nie macie? to nie to samo trzeba poczuć ten klimat - walka o resztki chipsów itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heimnar 23.03.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Grałem dawno temu i do tego sporo. Wszystkich systemów chyba nawet nie spamiętam...ale spróbujmy:-Warhammer (pierwsze polskie wydanie w formie prawdziwej księgi - wcześniej były tylko "Kryształy czasu" w częściach w Magii i Mieczu-Palladium-AD&D-Cyberpunk-któtki epizod ze "Śródziemiem" - ilość tabelek mnie przerosła - gra dla miłośników wypełniania PITów-Elryk-Zew Cthulu-Dungeons and Dragons Mam cichą nadzieję, że po skończeniu budowy uda nam się razem z żoną wykonać coś w stylu "Raise Dead" i przynajmniej kilku starych graczy ściągnąć na sesję od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 24.03.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 mój ostatni MG wrócił do polski i przeprowadził się do Poznania. Gracze walą do niego drzwiami i oknami kutwa, już się zastanawiam czy przypadkiem nie będę jeździł 70km na sesję A w Lesznie - jak się spytasz czy grał kiedyś w RPG to robią wielkie oczy albo się pytają czy Diablo też się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 24.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 piterazim napisał: A w Lesznie - jak się spytasz czy grał kiedyś w RPG to robią wielkie oczy albo się pytają czy Diablo też się liczy Nie ma wyjścia... musisz zostać MG i wytrenować sobie graczy od zera wśród lokalnych znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts