piterazim 18.08.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam Pytanie Czy na forum są miłośnicy gier RPG? Chodzi o tradycyjne RPG - kostki, karty postaci itd. a nie komputerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.08.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ja szukałem chętnych na karty w 3-5-8 na http://www.kurnik.pl, ale chetnych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.08.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja pogrywam tylko w RTS-ki i FPS-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 My jeździmy do znajomych na karty. Czasem w 1000, czasem w remika. Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 20.08.2008 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 hmmraczej nie o takie karty mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 10.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Rozbierany Poker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 10.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja grałem wieki temu w RPG-i. Sporo tego było: Warhammer, Shadowrun, Call of Cthulhu, Kryształy Czasu, Wampir, Wilkołak... Potem jeszcze trochę w karcianki (Doom Trooper i Magic). Ale jak człowiek skończył się uczyć, a zaczął pracować to jakoś tak samo się rozeszło... Ehh... ale najlepsze teksty z sesji do dziś się wspomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Rozbierany Poker Czemu nie, zawsze się można na cebulkę poubierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 11.03.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ja grałem wieki temu w RPG-i. Sporo tego było: Warhammer, Shadowrun, Call of Cthulhu, Kryształy Czasu, Wampir, Wilkołak... Potem jeszcze trochę w karcianki (Doom Trooper i Magic). Ale jak człowiek skończył się uczyć, a zaczął pracować to jakoś tak samo się rozeszło... Ehh... ale najlepsze teksty z sesji do dziś się wspomina no nieźle u mnie biedniej Warhammer, warhammer 2ed, Adnd 3.5, cyberpunk a z karcianek to tylko Cult próbowałem reaktywować grupę ale doopa, rozjechali się wszyscy po świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 11.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 no nieźle u mnie biedniej Warhammer, warhammer 2ed, Adnd 3.5, cyberpunk a z karcianek to tylko Cult próbowałem reaktywować grupę ale doopa, rozjechali się wszyscy po świecie No sam się teraz dziwię, że aż tyle tego było. W Shadowruna to w zasadzie nie grałem, tylko prowadziłem. A najfajniej grało mi się w Call of Cthulhu i Wampira. Z reaktywacją grania u nas też raczej ciężko. Chociaż ostatnio udało się spotkać i zagrać w jakąś planszówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Profedalna 11.03.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ja kiedy byłam młodsza i miałam jeszcze trochę czasu grywałam z przyjaciółmi w Wampira Maskaradę. Bardzo się to wszystkim podobało, ale czasu zajmuje od groma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Podczas studiów spotykaliśmy się nocami z przyjaciółmi na sesje Cyberpunka 2020. Potem jakoś czasu nie stawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 11.03.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 no tak czas to największa bariera a na dobrą sesję potrzeba trochę czasu k***a, dorośli pi**ni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Profedalna 17.03.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 no tak czas to największa bariera a na dobrą sesję potrzeba trochę czasu k***a, dorośli pi**ni Skąd tyle negatywnych emocji Aż się łezka w oku kręci - rzuć K100 na US he he. Warhammer też był fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 17.03.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 no tak czas to największa bariera a na dobrą sesję potrzeba trochę czasu k***a, dorośli pi**ni Skąd tyle negatywnych emocji odpowiem uczciwie. Dzień dobry. Nazywam się Piotrek i jestem uzależniony, w zasadzie to na głodzie jestem. Nie kulałem od 9 miesięcy, czuje się źle. cRPG są marnym środkiem zastępczym. Drużyna się rozsypała - rozjechali się po świecie, kobity sobie znaleźli (ciemiężeni straszliwie co niektórzy są). I jak to się nie denerwować. Dopóki budowa trwa mam zajęcie, ale co potem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.03.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Drużyna się rozsypała - rozjechali się po świecie... Skype nie macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 17.03.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Drużyna się rozsypała - rozjechali się po świecie... Skype nie macie? to nie to samo trzeba poczuć ten klimat - walka o resztki chipsów itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heimnar 23.03.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Grałem dawno temu i do tego sporo. Wszystkich systemów chyba nawet nie spamiętam...ale spróbujmy:-Warhammer (pierwsze polskie wydanie w formie prawdziwej księgi - wcześniej były tylko "Kryształy czasu" w częściach w Magii i Mieczu-Palladium-AD&D-Cyberpunk-któtki epizod ze "Śródziemiem" - ilość tabelek mnie przerosła - gra dla miłośników wypełniania PITów-Elryk-Zew Cthulu-Dungeons and Dragons Mam cichą nadzieję, że po skończeniu budowy uda nam się razem z żoną wykonać coś w stylu "Raise Dead" i przynajmniej kilku starych graczy ściągnąć na sesję od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 24.03.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 mój ostatni MG wrócił do polski i przeprowadził się do Poznania. Gracze walą do niego drzwiami i oknami kutwa, już się zastanawiam czy przypadkiem nie będę jeździł 70km na sesję A w Lesznie - jak się spytasz czy grał kiedyś w RPG to robią wielkie oczy albo się pytają czy Diablo też się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 24.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A w Lesznie - jak się spytasz czy grał kiedyś w RPG to robią wielkie oczy albo się pytają czy Diablo też się liczy Nie ma wyjścia... musisz zostać MG i wytrenować sobie graczy od zera wśród lokalnych znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts