piterazim 24.03.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 już kiedyś tak próbowałem - wyszło kiepsko - nie czuli klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 03.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 a ja szukam mistrza i chętnie bym pograła! Nie ma wśród moich znajomych ludzi z takimi zainteresowaniami moje ostatnie RPG to planszowa "Magia i Miecz" potem już tylko Diablo w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 04.07.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 a ja szukam mistrza i chętnie bym pograła! Nie ma wśród moich znajomych ludzi z takimi zainteresowaniami moje ostatnie RPG to planszowa "Magia i Miecz" potem już tylko Diablo w sieci a skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 05.07.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 z Krakowa. Daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 22.10.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No to się pochwalę - zebrałem drużynę muszę tylko kości poszukać - są w jakimś kartonie przygotowanym do przeprowadzki pierwsza sesja będzie chyba już na nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 26.04.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 a skad jestescie?bo ja to średnio w temacie.. czasem jakas sesyjke zagralam postacia.... ale moj to jest na tym punkcie lekko zakrecony... kupuje podreczniki i takie tam rozne rzeczy.... ze znajomymi kiedys spotykalismy sie na nocnych sesjach, ale przyszlo zycie z obowiazkami i nie ma nikt na to czasu.... w zastepstwie czasem pogramy planszowymi razem.... albo przy grillu chlopaki pograja katami magica... jak ktos z dolnoslaskiego jest to nich pusci wiadomosc na priv, moze by sie sesje zrobilo prawdziwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts