Pod fikusem 18.08.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Wczoraj oglądałam reklamę mopa z parą, czy ktoś z Was ma takie coś? Czy jesteście zadowoleni z zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 18.08.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 mam, nie uzywam, nie polecam .... a na pewno nie za trzy czy cztery setki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 18.08.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 najlepsze do mycia zwykła miotła, na to nawinięta ściera z mikrofibry XXL - specjalnie do podłóg, wersja ekonomiczna to nawinięta na miotłę stara koszulka, byle 100% bawełny lub pielucha tetrowa, ale to akurat jest cienkie... sama woda lub woda + pur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 18.08.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 też widziałem na tv-tele-shop-cośtam i też mnie zafrapowało, że może przyda się do przyszłych podłóg... ale zapał minął po lekturze powyższego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa-i-sebastian 18.08.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 sąsiedzi mają. Strasznie moczy podłogę. Przy deskach odpada. I wogóle narzekają, że nie czyści dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts