Trociu 20.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 po prostu mój architekt zawalił że nie pomyślał i nie kazał mi tych okien trochę obniżyć skoro już wiedział, że ścianka będzie wyżej ...przeca widział że z metra cięta jestem A nie mogliście tych okien po prostu niżej zamocować? U mnie jak ekipa przyszła mocować okna dachowe spytali się : "Gdzie dać te okna. Można na tej wysokości lub tej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.08.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no właśnie się nie pytali .....podejrzewam , że zrobili wedle projektu i już cholera ...a wystarczyło zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 20.08.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no właśnie się nie pytali .....podejrzewam , że zrobili wedle projektu i już cholera ...a wystarczyło zapytać tak dla pocieszenia , jeśli masz wyżej okna dachowe to przynajmniej lepiej doświetla ono pomieszczenie , w zasadzie powinny być jak najwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.08.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no ale powyglądać se przez nie też by było fajnie ... a nie sięgam niestety ...chyba że sie wysilę i na palcach stanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 20.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Tinek ...bądź co bądź wolę se taborecik podstawiać pod jedno okna ale mieć na tyle wysoką ściankę kolankową coby se pod nią postawić łóżko, szafkę , biurko czy komodę po prostu mój architekt zawalił że nie pomyślał i nie kazał mi tych okien trochę obniżyć skoro już wiedział, że ścianka będzie wyżej ...przeca widział że z metra cięta jestem Nie no, rozumiem Cię Ja od początku mam taki plan, że ponieważ pokoje mam na poddaszu duże (bo są ino trzy), a ścianka ma na gotowo 65 cm, to zrobię przedściankę, tak by licowała z dolną obróbka okna (tak mi sie podoba - widziałem u kogoś), w ten sposób otrzymam ściankę wg moich obliczeń około 85 cm (mnie wystarczy), no tak se wykombinowałem, zależało mi żeby okna były nisko pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.08.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no właśnie się nie pytali .....podejrzewam , że zrobili wedle projektu i już cholera ...a wystarczyło zapytać nie wyobrazam sobie , jak mozna zamontowac okno dachowe bez uzgodnienia z inwestorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 20.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 he he to niewiele jeszcze widziałąś na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts