Marek K 01.10.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Witam.Wiatr wywiewa gąbkę z pomiędzy blachodachówki a gąsiora, czym ją przymocowaliście?.Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRom 01.10.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 O ile pamiętam to gąbkę samoprzylepną mam przyklejoną do gąsiorów, a gąsiory dokręcone do blachodachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wladek 01.10.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 U mie to samo. Gąpka powinna mieć warstwę samoprzylepną. Dodatkowo jest przyciśnięta w miejscach szczytów fali blachoachówki gąsiorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 01.10.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Ja mam pod gąsiorem uszczelkę tzw rozprężną, trochę kosztuje ale nic nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts