billion. 05.09.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Napisz lepiej co przeczytales ....jak tam akcja w Gruzji sie i kto wygra wybory to co do tej pory przeczytalem swiadczy, ze jestes kapusciany. Pisz wiecej. o i sa nawet wybory w gruzji. he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
billion. 05.09.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 labedzi rowniez , chadzaja z koniem i dwoma psami. No i z głąbem, że sparafrazuję gruzińskiego poetę. no i mlode głąbiątka, troche takie przykopcone , znaczy sie muły czy jakos tak. ps. to po tym czarnym, znaczy sie radiu.HOT...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.09.2008 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Kolejny dziadzia - dzidzia, no, pouczaj nas, pouczaj ....jak tam w Gruzji i w ogole jak to wszystko wyglada .......ahahahahahahahaha,,,,,,, Cos za duzo piany toczysz, jest az tak zle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeny 05.09.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Kolejny dziadzia - dzidzia, no, pouczaj nas, pouczaj ....jak tam w Gruzji i w ogole jak to wszystko wyglada .......ahahahahahahahaha,,,,,,, Cos za duzo piany toczysz, jest az tak zle ? się furtka zatnie... ...i nie dadzom umyć okien...w zoo(osiedle zamknięte) ...opera i reszta...bankrut i gdzie się podziejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
billion. 06.09.2008 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 No to po gruzinsku jak mawia poeta, za głąba. he http://img399.imageshack.us/img399/5466/img2308uu7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.09.2008 01:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Bylo oficjalnie na wczorajszym onecie - nie musisz sie bac ....... i odpowiadac sam sobie........ Ameryki nie odkryles.....masz napisane powyzej jak wol - mozna amerykanskiej polityki nie lubic i sia z nia nie zgadzac, ale trzeba sie z nia liczyc . A nie strzelac do tygrysa z trankilajzera i a potem drapac go za uchem ... Jak sie ma gospodarke oparta t y l k o na eksporcie surowcow to trzeba uwazac bo nawet ratunek rubla moze pewnego dnia nie pomoc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
billion. 06.09.2008 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ....i za naszego Gruzina Kałmanaustach,cyk. he http://img369.imageshack.us/img369/8906/img2309pr5.jpg ps. przy takim towarzystwie trzeba bedzie sie zdezynfekowac, oczywiscie czyms mocniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.09.2008 02:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Kalmanawardze, sieroto - i mialo to podekst, bo Stalin byl Gruzinem . Powtarzac cos gubiac podtekst - to rozklada kazdy dowcip i powiedzonko. Kicha totalna. Ale co wymagac od dziadkuff ...... piana i gorycz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.09.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 aaa to dlatego Kaczor tak lgnie do gruzji, pewnie i usa teżskoro ten naród kształci tak wybitnych mężów stanu, to warto nim się interesować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 06.09.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ...niejaka stokrotka to widocznie ma zerowe pojecie o tym, mieszajac w to Montreal. Bufony znane w calym jezyczno-angielskim swiecie......caly Québec jest taki. ps. znam ludzi roznych narodowosci i jakos tego potwierdzic nie moge. Znakomicie, żeś taki światowy A jest jakaś nacja, której nie uważasz za bufonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.09.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 i tak dyskutujesz z jedną osobą, bilion, lump praski i coa tam jeszczemoim zdaniem jedzie na amfie. lub na koce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 06.09.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Barbosso, a może to ja dyskutuję ze sobą, albo Ty jesteś mną, a Wojtek to naprawdę Janusz Głowacki (nowy kanon lektur prawdziwego Polaka, no no ) - w necie nigdy nie wiesz, prawda? I tak pozwolę sobie opusćić wątek, zrobił sie dziecinny. Tylko dwa słówka - po pierwsze, nie mam nic przeciwko off topicom, ale poznać forumowicza po offtopicach jego jak ktoś zmienia temat gadki o polityce po to, żeby komuś po raz setny udowadniać, że jest głupi albo sie naćpał - to pokazuje swój poziom, nic ponadto. Po drugie zaś - co do billiona niestety, ale to ja mam rację, kto mądry, sprawdzi w necie. Pa, wracam na ogrodnicze, tam nie strzelają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.09.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 nic nie zrozumiałem kto szczela? do kogo? gdzie? w Gruzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
billion. 06.09.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Barbosso, a może to ja dyskutuję ze sobą, albo Ty jesteś mną, a Wojtek to naprawdę Janusz Głowacki (nowy kanon lektur prawdziwego Polaka, no no ) - w necie nigdy nie wiesz, prawda? I tak pozwolę sobie opusćić wątek, zrobił sie dziecinny. Tylko dwa słówka - po pierwsze, nie mam nic przeciwko off topicom, ale poznać forumowicza po offtopicach jego jak ktoś zmienia temat gadki o polityce po to, żeby komuś po raz setny udowadniać, że jest głupi albo sie naćpał - to pokazuje swój poziom, nic ponadto. Po drugie zaś - co do billiona niestety, ale to ja mam rację, kto mądry, sprawdzi w necie. Pa, wracam na ogrodnicze, tam nie strzelają Brawo, co za poziom i ma racje. he http://img170.imageshack.us/img170/4671/slownikrn8.jpg Jeszcze raz gratulacje, nalogowy niedokształciuchu. ps. co do nacji to podalas najglupszy przyklad w swojej motywacji jezykowej. Terytotium gdzie maja wojne jezykowa, od wiekow bynajmniej. he Sa istnie przemili w tej kwesti, niczym upirajacy sie niedoksztalciuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
billion. 06.09.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Kalmanawardze, sieroto - i mialo to podekst, bo Stalin byl Gruzinem . Powtarzac cos gubiac podtekst - to rozklada kazdy dowcip i powiedzonko. Kicha totalna. Ale co wymagac od dziadkuff ...... piana i gorycz. ......masz Stalin na nazwisko? Nie wiedzialem.he Uzyj serwetki, dobra rada. ps. Kałmanaustach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.09.2008 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Ci Gruzini to jakas Nemezis Rosji - Stalin wyrznal im najlepszych ludzi od kadry oficerskiej poczynajac , z Tuchaczewskim na czele , inteligencjie albo podporzadkowywal albo tez skracal jej zycie teraz znowu ten .... zmija jedna ....... To ze Bush che zbombardowac pewne cele w Iranie przed uplywem kadencji nie jest zadna tajemnica - wszyscy sobie opowiadaja o tym przy porannej kawie. Jesli to byla prowokacja Stanow ( jak utzrymuje Putin ) to kiepsko Rosja wyszla na tym, ze odpowiedziala na zaczepke .....bo Amerykanie nadal maja dostep do lotnisk, na dodatek wplyneli do portow na Morzu Czarnym - nie tylko do Batumi, ale i Poti - gdzie poczatkowo Rosjanie zalozyli punkty kontrolne, ale zmuszeni byli je zlikwidowac. Przyspiesza procedure przyjecia Gruzji do Nato i wojska amerykanskie beda mogly tam swobodnie operowac. Na dodatek rubel prawie padl. Jakies pro- rosyjskie sympatie w panstwach bylego Zwiazku Radzieckiego istnieja, ale nie sa na tyle silne zeby dac Rosji wsparcie........ no to na razie spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
billion. 06.09.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ...nigdy nie popijalem porannej kawki z iranczykami. No i co za tematy, oraz.....he Mam nadzieje, ze na ladne usta..... moja stara podciera sobie wargi cottonellahttp://img166.imageshack.us/img166/1918/nawargikf3.jpg polecam dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.09.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 No na rany Chrystusa..czytaj słuchaj czasem..wiadomości i prase ..to nie bilion tylko miliard$ człeku.. Warto się uczyć języków Po angielsku billion = nasz miliard Nie wiedziałem że jest to forum anglojęzyczne..to po pierwsze po drugie nie było tam żadnej formy zacytowanej z kogokolwiek..ale ok..szkoda ze mnie nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysia2006 09.09.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 wczoraj u Szymona Majewskiego, usłyszałam że Donald Tusk na ostatnim szczycie UE, Donald miał w rękawie wypowiedzenie wojny Rosji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.09.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ja to tylko Steven Colbert i Jon Stuart. Ewentualnie Chris Rock ( z NY i klnie bardzo artystycznie - ma swietne kawalki) i jeszcze ze dwoch Black i Dave Chapelle ( slynny skecz " yellow cake" . ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts