lukasz123 19.08.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam , chce zrobić oświetlenie punktowe w płytkach , szukam lampek średnicy około 2 cm . plan jest taki żeby wywiercić utwór w pytce i tam zamontować to światełko . będzie to połączone z czujką ruchu , i zaświecać sie w nocy stanowiąc "drogę " przez korytarz. czy ktos ma takie lampki zrobione , jak sie to sprawuje i gdzie najlepiej to zakupic? z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 19.08.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 po co wiercić? są gotowce oparte na diodach-wsadzasz to w fuge.Na allegro powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 19.08.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 bede szukał , ale takie okragle np. co 1 metr w nocy jak idziesz musi wygladac ladnie, moze ktos jeszcze pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 19.08.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 myślałem o tymhttp://www.allegro.pl/item420131276_nowosc_oswietlenie_led_do_fug_swiatswiatla.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skilll 19.08.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam , chce zrobić oświetlenie punktowe w płytkach , szukam lampek średnicy około 2 cm . plan jest taki żeby wywiercić utwór w pytce i tam zamontować to światełko . będzie to połączone z czujką ruchu , i zaświecać sie w nocy stanowiąc "drogę " przez korytarz. czy ktos ma takie lampki zrobione , jak sie to sprawuje i gdzie najlepiej to zakupic? z gory dziekuje Wywiercić otwór w pytce. dobre. Wiem, że to tylko literówka ale sympatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 19.08.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam , chce zrobić oświetlenie punktowe w płytkach , szukam lampek średnicy około 2 cm . plan jest taki żeby wywiercić utwór w pytce i tam zamontować to światełko . będzie to połączone z czujką ruchu , i zaświecać sie w nocy stanowiąc "drogę " przez korytarz. czy ktos ma takie lampki zrobione , jak sie to sprawuje i gdzie najlepiej to zakupic? z gory dziekuje Wywiercić otwór w pytce. dobre. Wiem, że to tylko literówka ale sympatyczna hehe dobre , tez sie usmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 19.08.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 myślałem o tym http://www.allegro.pl/item420131276_nowosc_oswietlenie_led_do_fug_swiatswiatla.html bardzo ładne , ale nie do końca o to mi chodzi . Maja być większe i nie regularnie ułożone np. po łuku ale wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts