Zielona 01.10.2003 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 BenicioBardzo Ci dziękuję za życzliwe potraktowanie mojego problemu.Adres w stopce jest aktualny, adres www też, tam są zdjęcia mojego skromnego domku i tego mojego tarasu.Czekam na skanyA ze strony której adres mi podałeś już zamówiłam drogą mailową katalog z produktami i aranżacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 01.10.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Witam Zielona, mail poszedł. Choć teraz zauważyłem, że aranżacje z posiadanej przeze mnie ulotki (nie wiem czy wszystkie) powtarzaja się na stronie www. Nie wiesz nawet ile Ty mi nieświadomie pomogłaś. Dzięki twojej niebieskiej ścianie zrozumiałem, że ściany w jednym pomieszczeniu mogą mieć różne kolory. Wcześniej myślałem, że żona ma fanaberie. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 01.10.2003 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 BenicioDzięki za skany Na niebieską ścianę namówił mnie Kasiorek. Bardzo sobie chwalę bo było bez niej w salonie bardzo mdło, teraz powiesiłam tam jeszcze delikatne jasne grafiki, o tej samej tematyce, w jednej linii i jest lux. Jeszcze tylko szukam zasłon w odpowiednim niebieskim kolorze i o odpowiedniej niebłyszczącej fakturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 02.10.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Witam. Gresy 33x33cm. produkuje m. in. Ceramica Valverde (http://www.valverde.matian.it/). Możesz je kupić w Warszawie na Bartyckiej w firmie Cerec (grupa Yeti).Polecam. Nie sa najtańsze ale świetne. Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts