jutlandia 19.08.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 ile parkiet może czekać na swój moment? poprzedni specjalsta powiedziałi mi, że nie mogę położyć parkietu zaraz po wylewce (co oczywiste) i, że dobrze by poleżał w domu w którym ma być położony (i tak czeka już półtora roku) teraz biorę się za układanie i specjalista numer dwa powiedział mi, że parkiet jest za stary i nie mogę go ułożyć! bardzo proszę o radę......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.08.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 teraz biorę się za układanie i specjalista numer dwa powiedział mi, że parkiet jest za stary i nie mogę go ułożyć! A powiedział co dokładnie rozumie poprzez "za stary". Czy tylko rzucił hasło i wyszedł? Może ma dobre wejścia do jakiegoś tartaku i chciałby Ci sprzedać coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.08.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 poprzedni specjalsta powiedziałi mi, że nie mogę położyć parkietu zaraz po wylewce (co oczywiste) i, że dobrze by poleżał w domu w którym ma być położony (i tak czeka już półtora roku) Jedno i drugie było prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutlandia 19.08.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 jedno i drugie prawdą? powiedział to przez telefon, nawet bez oglądania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.08.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 jedno i drugie prawdą? powiedział to przez telefon, nawet bez oglądania... A czy to, że parkiet jest za stary też powiedzieli przez telefon? Jeżeli tak, to może zmień fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.08.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 jedno i drugie prawdą? powiedział to przez telefon, nawet bez oglądania... Ano tak 1. Nie można kłaść parkietu tuż po wylewkach, bo muszą mieć odpowiednią wilgotność. Szacuje się, że w 2-3 miesiace ją osiąga, ale każdorazowo musi to być sprawdzone 2. Parkiet musi odleżeć chwilę w miejscu docelowym - aby wyrównały się wilgotności. Ale, że chciało Ci się czekać aż 1,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutlandia 19.08.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 chcieć mi się nie chciało, ale odradzono mi kategorycznie wiosnę, jesień i zimę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutlandia 19.08.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 oczywiście przejęzyczenie, chciało mi się... nawet sprawdzając wszystko na forum murator, nawet zadając pytania... można mieć taki problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutlandia 24.08.2008 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 wszystkim spoglądającym w ten wątek pan fachowiec przyjechał, popatrzył i stwierdził, że wszystko jest w porządku.... dziękuję za pomoc w podtrzymaniu na duchu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts