tujajestem 19.08.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 jestem tu nowa , ale nie zupełnie. pierwszy raz pytam głośno ale zaglądam już od dawna... przystępujemy do dachu za jakiś miesiąc i zastanawiałam się nad dachówką firmy Koramic? może macie jakieś doświadczenia pozytywne bądz negatywne? podzielcie się... na temat dachówek troszkę tu poczytałam ale nie było o Koramicu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronson 19.08.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 My mamy na dachu Koramic L15 czerwona angoba od lutego... przetrwała bez żadnych problemów spore wichóry i nawałnice... dzisiaj łaziłem po dachu i siedziałem okrakiem na gąsiorach i nic się nie działo... dachówka dachówką ale ważna też robota dekarza... nawet dach z creatona można sp**lić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.08.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 L 15 to bardzo inteligentnie zbudowana dachowka , krycie dachu tą dachowką to czysta przyjemnosc i wielka satysfakcja z wykonanej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tujajestem 20.08.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 własnie wykonawca nas namawia do tej dachówki, pewnie dobrze się ją kładzie ale mnie interesuje jaka ona jest i czy po latach kilku nie będę żałowała ze nie wzięłam innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 20.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Też mam Koramic L15. Na razie dalej jestem zadowolony dzisiaj łaziłem po dachu i siedziałem okrakiem na gąsiorach To jakiś nowy sport ekstremalny ? Też muszę spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinez44 21.08.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 A co z Koramikiemi E-32 z Goerlitz? Ma ktoś jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tujajestem 21.08.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 znajomi mojego małżona taką mają , ściągają ją z okolic Monachium. Są baaaaaaardzo zadowoleni. Tylko ja zastanawiam się co zrobią w razie reklamacji. A tak jak blisko kupię to w razie problemów będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronson 21.08.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 nasi sąsiedzi mają E-32 zabrakło szczytowych czekali chyba ze 2 miechy, potem hydraulik stwierdził że jeszcze jeden kominek trzeba to chyba koło 3 miechów czekali... To jakiś nowy sport ekstremalny ? tia... żeby kominy uszczelnić musiałem się dostać do obu z obu stron a ławę kominarską mam pomiędzy kominami... gąsiory wytrzymały nacisk moich 8okg wagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 25.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 A co z Koramikiemi E-32 z Goerlitz? Ma ktoś jakieś doświadczenia? Ja mam;) Bardzo ładna dachówka ale pomimo tego, iż wszystkie dachówki pochodziły z tej samej partii, widać różnicę odcieni. Nam się jednak podoba. Dosyć mocno się świeci (tu jak kto lubi) - jakiś czas temu ktoś chciał się ze mną założyć, że to glazura i nie wiem co kupiłem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts