Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KAF--Klub Anonimowego Forumowicza

emems

Recommended Posts

W przypadkach prawie beznadziejnych,stosowanie bodżców wzrokowych daje mierne efekty.W tym przypadku- nie groż ą powikłania typu kardiologicznego-lecz urologicznego( nietrzymanie moczu) na wskutek niekontrolowanego i nie możliwego do opanowania ataku śmiechu histerycznego-a także istnieje obawa przed urazami obojczykowymi[za szybka ucieczka grupowa przez ciasne drzwi ]

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W czasie utylizacji spirytusu, mogą wystapic objawy ociemnienia wzrokowego.

Jak mówi pierwsza zasada menela jak się ściemnia to trzeba szybciej pić.

Gdybyś raptem stracił kontakt wzrokowy z otoczeniem, pożycz laskę od Ponurego i pokuśtykaj na oddział reanimacji.

Prędzej Ponury mnie tą laską przegoni za utylizację szkodliwych substancji płynnych.

Chociaż nie sadzę żeby udzielono Ci pomocy, ponieważ personel zabawia sie na innym oddziale, gdzie lansuje się w roli tancerek erotycznych.

Pragnę stanowczo zaprzeczyć jakoby personel nie pracował w pocie czoła tylko sie zabawiał. Cała ekipa szpitala pracuje w pocie czoła, aby przywrócić na łono budów wszystkich KAF-kowiczów.

"Pragnę stanowczo zaprzeczyć jakoby personel nie pracował w pocie czoła tylko sie zabawiał"

W pocie czola tez,ale od kiedy nazywamy to budowaniem? :lol:

Agnes,Ty brutalko ,co zrobilas Ponuremu?Gdzie go zakopalas? :evil:

Jesli Ponury sie nie znajdzie -masz na glowie prokuratora !

Skorpionka, ty mi lepiej powiedz, jak z butelki circa 0,75 l napełnić taki kielonek ???

[tylko ciii - jak to opatentujemy to Nobel w kieszeni - wiesz, problem czystej wody itp.] :roll:

Dwa kieliszki wystarczą. Najpierw jeden, potem kilkanaście drugich... [Tuwim]

Ponury.przeciez to proste-przez odzysk z organizmu.Pijesz z butelki,a trzykrotnie odzyskanym alkoholem napelniasz kielonek,uzupelniasz butelke z kielonka .Perpetuum mobile!!

------------------------------------------------

Jolana,wyrzucili nas od psychologa dyzurujacego,poniewaz nie miescimy sie w kategoriach psychologicznych,tylko psychiatrycznych,a ze w naszym szpitaliku zaczyna dominowac motyw alkoholowy-zostalismy umieszczeniu po sasiedzku z naduzywajacymi procenty KKlubowiczami.

Wyrzucili, cały oddział !!!! Myślą, że jak jesteśmy ubezwłasnowolnieni, to już IM wszystko wolno...

Teraz zaraza rozpełznie się po calutkim Forum...

Ponury.przeciez to proste-przez odzysk z organizmu.Pijesz z butelki,a trzykrotnie odzyskanym alkoholem napelniasz kielonek,uzupelniasz butelke z kielonka .Perpetuum mobile!!

Właśnie pan Ziutek spod 3-ki testuje perpetuum mobile

http://obrazki.babiniec.pl/Ludzie/Pijak.gif

Ponury,na widok p.Ziutka o malo nie zeszlam z tego swiata ,oczywiscie ze smiechu.Podobno smiech to zdrowie,ale akurat w tej konkretnej dla mnie sytuacji moze mnie zabic-mialam dzisiaj wypadek,ukochana suka zrzucila mnie ze schodow.Zlamane tylko dwa zebra i ogolne poturbowanie.

Moze znajdzie sie gdzies w szpitaliku wolna ,wygodna lezaneczka?

Nie moge sie smiac!!!!! :cry:

A wogole co to za parias ten p.Ziotek?Przeciez to nie nasz czlowiek,skad sie wzial w naszym elitarnym szpitaliku?

Skorpionko, biedaczynko, bardzo się potłukłaś ??? :o :( :cry: Co ta Twoja ulubiona psina Ci zrobiła ? Własną, rodzoną Panią, ze schodów ??? Świnia nie suka [tylko nie daj Jej tego czytać :o - gotowa mnie wirtualnie poskubać w niewymowne...]

Mam nadzieję, że w tej izolatce się za bardzo nie nudzisz.. to na wszelki nomen omen wypadek, coby nikt nie mordował Cię dowcipami...

Dzwoneczek masz przy łóżeczku, jakby co to dawaj znać. Personel ma podwyższoną gotowość... w końcu jest na oddziale Ktoś NAPRAWDĘ CHORY.... :roll:

Pan Ziótek :D zgłosił się na ochotnika do badań; jako znany smakosz dolnej półki sklepów chemicznych zakwalifikował sie poza castingiem... Zaczęliśmy od tego ruskiego spirtu, co to niby ja wypiłem... Pan Ziutek ma doskonałe wyniki - z 1-litrowego baniaka uzyskał 4 litry "substancji odzyskanej". Nobel blisko...

Hura....