tomek159 19.08.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Czy bank udzieli mi kredytu na zakup połowy udziałów w mieszkaniu .Druga połowa pozostanie własnością innej osoby ??? Jak to jest w sytuacji gdy kredytobiorca nie spłaca rat - bank może zaspokajać swoje roszczenia tylko z hipoteki czy poza hipoteką z innego majątku dłużnika no i czy ustanowienie hipoteki na rzeczonym mieszkaniu wymaga zgody drugiego współwłaściciela ?Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 19.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 To zależy od wielu czynników, m.in. od Twojej zdolności kredytowej i umowy z bankiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 19.08.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Czy bank udzieli mi kredytu na zakup połowy udziałów w mieszkaniu .Druga połowa pozostanie własnością innej osoby ??? Jak to jest w sytuacji gdy kredytobiorca nie spłaca rat - bank może zaspokajać swoje roszczenia tylko z hipoteki czy poza hipoteką z innego majątku dłużnika no i czy ustanowienie hipoteki na rzeczonym mieszkaniu wymaga zgody drugiego współwłaściciela ?Z góry dzięki ja myślę że takie pytania trzeba by zadać w banku, oczekując konkretnej informacji i to w dodatku z pierwszej ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.08.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Czy bank udzieli mi kredytu na zakup połowy udziałów w mieszkaniu .Druga połowa pozostanie własnością innej osoby ??? Jak to jest w sytuacji gdy kredytobiorca nie spłaca rat - bank może zaspokajać swoje roszczenia tylko z hipoteki czy poza hipoteką z innego majątku dłużnika no i czy ustanowienie hipoteki na rzeczonym mieszkaniu wymaga zgody drugiego współwłaściciela ?Z góry dzięki Nie, a na jakiej podstawie wpisze Ci hipotekę, we współwłasności łącznej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts