an82 19.08.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Działka rolna !samemu trzeba sobie podzielic i wybrac jaka wielkosc sie chce dzialki pytanie moje co mi jest potrzebe pierwsze slyszalam ze mapki geodezyjne tylko jakiej wielkosci bo czytalam na forum ze w starostwie inna wielkosc a geodeta chce inna wielkosc w starostwie potem warunki o zabudowe i geodete tylko moje drugie pytanie jak geodeta wymierzy mi dzialke jak wczesniejsze dziaki nie sa wymierzone trzecie moje pytanie czy jezeli zalatwie mapki geodezyjne i podpiesze wstepna umowe z wlascicielem dzialki rolnej to czy w umowie musze zaznaczyc jaka chce konkretnie dzialke narysowac wymierzyc czy jak to zrobic.Moze to sa dziwne pytania ale pierwszy raz cos takiego zalatwiam i nie znam sie.prosze o odpowiedz tu na forum l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ROBSON. 11.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 sama to raczej nie mozesz sobie podzielic, bo to tylko moze własciciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an82 11.02.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Jestem w trakcie zalatwiania Wlaścicel nie musi sam dzielic jak nie chce mozna to zrobic samemu za jego zgoda i tak geodeta wymierza Długi proces Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts