roletka 01.10.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 WitamCzy to prawda ze drewno opałowe ma podskoczyć z ceną o 300% ?Gdzieś w radio o tym wczoraj było. No to już popaliłem sobie w kominku całą zimę jak za m3 będzie trzeba wywalić ok. 300 złkogoś w tych lasach Państwowych pogięło Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafaelS 01.10.2003 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 No to cena by sie zblizyla do drewna szalunkowego. Zlodzieje wegla przerzuca sie na kradzieze z lasu i LP odnotuje straty i bedzie nastepne w kolejce do likwidacji/sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 02.10.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Myślę, że jak wsystko drożeje to idrewno opałowe pójdzie do góry, ale żeby aż o tyle to lekka przesada. Ludzie zajmują się plotkami i niema sensu zawracać sobie nimi głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Karol N. 02.10.2003 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Myślę, że jak wsystko drożeje to idrewno opałowe pójdzie do góry, ale żeby aż o tyle to lekka przesada. Ludzie zajmują się plotkami i niema sensu zawracać sobie nimi głowy. Przymierzam sie do kominka i w rozmowach z dystrybutorami wkladow i firmami budujacymi kaminki, pytalem jak wyglada na rynku z kupnem drewna. Twierdzili zgodnie ze coraz trudniej kupic bo zainteresowanie kominkami jest ogromne. W konsekwencji ceny beda rosly. Pamietacie moze numer z gazem ziemnym. Kiedys gaz byl tani i wszyscy przechodzili na gaz. Jak juz wszyscy przebudowali sobie kotlownie ceny gazu tak podskoczyly, ze zaczeto powracac do wegla. Pozdrawiam Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 02.10.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Bardzo ciekawe.....muszę to przemyśleć...przed założeniem instalcji c.o. Tylko na co???? Pozdrawiam G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 02.10.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Podobno są domy w których jednym źródłem ciepła jest organizm ludzki. Więc tylko rodzić pozostaje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 02.10.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Mały harem????? To chyba nie dla mnie, bo lubię zacisze domku, bambosze....itp Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 A jak myślicie, na czym polega "reforma" górnictwa węgla. Zlikwidują kopalnie, węgiel zdrożeje i jego wydobcie będzie opłacalne !!!! Normalne. Najpierw podpucha, a potem z grubej rury podwyżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts