NISUS 19.08.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH KUPIłEM NIEDAWNO MIESZKANIE - CAłE WYREMONTOWAłEM (ELEKTRYKA, MALOWAńSKO CYKLINOWANIE) ZOSTAłO MI TYLKO MAłE POMIESZCZENIE - BIURO:). POPRZEDNI WłAśCICIEL POłOżYł NA SCIENACH TAPETY - KILKA WARSTW - ZA CHOLERę NIE IDZE TEGO USUNąć. WPADłEM NA POMYSł CO BY POKRYć TO GłADZIą. NIESTETY W TYM TEMACIE JESTEM LAIKIEM CZY TO MA SENS? GRUNTOWAć CZY NIE? CZYM? JAKą GłADź?. DZIEKI ZA POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 20.08.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Wszystko idzie zerwac.... kwesta motywacji i odpowiednich narzedzi jezeli juz chcesz taka provizorke zrobc to musisz miec pewnosc ze to ci nie odpadnie jak dostanie wilgoci od gipsu.... Ja bym proponowal jeszcze nakleic dla pewnosci jakas warstwe tapety z wlokna, taka do malowania. Sa teraz tez takie gladke bez zadnego wzorka. Moze by to wystarczylo nawet zamiast gladzi... a jak nie wystarczy to lepiej by sie to napewno gladzilo... Osobiscie odradzam gladz na tapete... ale twoja diecezja.. przed gpsowaniem zagruntuj kilka razy zeby ci wilgoc nie wlazila za gleboko w tapety.. pozdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nozib 20.08.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 stanowczo odradzam!!!!!!!!!!!!!!!jak wspomnial kolega wszystko idzie zerwacproponuje dobrze zmoczycale nie pedzlem telko atomizerem lub opryskiwaczem ogrodniczymnajlepiej nanosic niewielkie ilosci wielokrotnii dac tej wodzie zadzialac, ewentuelnie ciepla woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
System744 12.01.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Polecam maszynę z wypożyczalni , gorąca para i żadna tapeta się nie oprze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.01.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Gładź na tapetę? absolutnie wykluczone! nie picuj że nie schodzi tylko zwalcz lenia i wyczyść ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poselrulez 13.01.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ja mialem 6 warst tapet z 50lat poradzilem sobie w ten sposób ze ponacinałem tapete na scianie nozykiem i dopiero pryskalem woda to pomogała wsiakac wodzie wgłąb tapety wystarczy polac raz za 30 minut 2 raz i tak kilka razy i sama tapeta odpada nie ma sie co spieszcyc bo sie tylko czlowiek narobi PODSTAWA TO WODA NA MAXA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 14.01.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja jestem w trakcie zrywania tapety. Woda woda i wytrwałość. Z godziny na godzinę idzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flisnik 26.01.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 nigdy w życiu nie daj gładzi na tapete to jest samobójstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silje 26.01.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Mnie babcia uczyła zmywać tapety ciepłą wodą z szarym mydłem - mocno namoczyć, nie żałować, kilka razy pędzlem ławkowcem, potem szpachelką - ustępowały nawet tapety zmywalne kilkuwarstwowe (warstwa po warstwie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 27.01.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ja właśnie zrywam zmywalną....warstwa po warstwie Zostały mi jeszcze 4 paski i poprawienie niedoróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silje 27.01.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 To już Ci niewiele zostało - koniec już bliski . Żmudna robota, ale wykonalna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts