dobroszka 25.11.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Bidulko nie płaksaj, jeszcze będzie okazja nie raz! Oj Dobrosia ja tam na pewno foty zrobiem hłe hłe No mam nadzieję że będzie! A ile parapetówek się w przyszłym roku szykuje! I co Dorcia, cyknęłaś foty? No nie, bo Dobroszki nie było Nawet jakbym była , tobym się przed fotą ręcami i nogami broniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 No i co by Ci to dało Dobrosiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.11.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 szpile od Myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 26.11.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Nawet jakbym była , tobym się przed fotą ręcami i nogami broniła Fju, fju, to by i rączki białe było widać, i nózie powabne, zaraz by się adoratorzy z całego forum zlecieli! Oj to szkoda Dobroszko że cię nie było na zlocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 szpile od Myszy Oj Dobrosiu Dobrosiu. Ja nie mam w zwyczaju nikogo przyszpilac. No chyba ze mi kto za bardzo pod skóre wlizie, ale to nie tyczy sie Ciebie z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Co tu tak cicho??? Może ja dla pewności potwierdzę: mysza i szpile nie mają ze sobą nic wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 01.12.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Cicho bo zimno, brrr, a jak jest zimno to ciągle trzymam w łapkach kubek z gorącą herbatą i już ręców nie starcza na pisanie. Dzią minął 3 tydzień od złożenia dokumentów. Jak myślicie, zadzwonić do urzędu? Może już coś się wykluło..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 zadzwonic nie szkodzi, a nóz odkopią Twój domek ze sterty innych i ktos go przeczyta . Tak tak ja w zasadzie to nie nosze szpilek. o moze czasem, ale bardzo rzadko, a juz napewno nikogo w nich nie depcze ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.12.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Zadzwoń, zadzwoń - a najlepiej pojedź - upewnij się czy wszystko jest, czy o niczym nie zapomniałaś, potem zadzwoń znowu a na koniec się dowiesz że jednak czegoś nie było Tfu tfu odpukać! Na pewno wszystko jest, ale się upewnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 03.12.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Zadzwoniłam, pozwolenia jeszcze nie ma, ale pani mnie uspokoiła że żadnych dokumentów nie brakuje. Jajko tu zniosę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.12.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Witam Przyjmiecie brunetkę do towarzystwa? I kurcze, styl wolę nowoczesny. Jedyne co wspólne mam z autorką dziennika, to to, że będę budować w 2009, chociaż widzę, że i w tym chce się wyłamać i robić fundamenty jak najszybciej. Pozdrawiam i życzę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.12.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 a czemu nie? Czesc Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 04.12.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witam Przyjmiecie brunetkę do towarzystwa? I kurcze, styl wolę nowoczesny. Jedyne co wspólne mam z autorką dziennika, to to, że będę budować w 2009, chociaż widzę, że i w tym chce się wyłamać i robić fundamenty jak najszybciej. Pozdrawiam i życzę zdrowia Przyjmiemy, przyjmiemy! Witaj Guzmanka! Jest takie powiedzenie, że przeciwności się przyciągają , więc i ja chętnie podpatrzę co tam w nowoczesnym budownictwie słychać i jak to zrobić, żeby nowocześnie wykończyć i się nie wykończyć. Bo to już wydaje mi się wyższa szkoła jazdy. Ja tam sobie mogę w swojej prowansalskiej kuchni postawić kredens od babci, a na podłogę rzucić sztachety z płotu (po co przepłacać za nowe postarzane ). Ale wykończyć nowocześnie - hmm, tu już chyba jest mniej miejsca na kompromisy, tak mnie się wydaje. Choć na pewno w każdym wypadku można znaleźć tańszy odpowiednik, niekoniecznie gorszy. Na przykład wykładziny - od wczoraj jestem na etapie przeliczania matrów na złotówki i z powrotem, jeśli chodzi o samo wykończenie i tu sporo niespodzianek: wykładzina beżowa shaggy 110zł/m2 i wykładzina beżowa shaggy 70zł/m2; merbau deska lakierowana 130zł/m2 i merbau deska lakierowana 200zł/m2. I tak jest ze wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 09.12.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Hej Asia Jak mnie tu dawno nie było! Powaliłaś mnie zdjęciem przaśnej kuchni z wykafelkowanym sufitem. Rewelacja! Ja też taką chcę!!!!Dobrze, że prowadzisz ten dziennik, bo przynajmniej napasę oczy tymi ślicznościami. U mnie fundament już stoi (tylko częściowo zasypany piaskiem, bo nas zimno przegoniło). Wczoraj zamówiliśmy bloczki H+H i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa. Co z Twoim kręgosłupem? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Hej Asia, Oj mnie też dawno tu nie było No, ale na moje usprawiedliwienie napiszę, że przez pół zeszłego tygodnia zdychałam na grypę żołądkową , a teraz dziewczynki mi się rozchorowały i mam szpital w domu Chciałabym pogratulować złożenia papierów do PnB http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a030.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a030.gif Mam nadzieję, że pozwolenie dostaniesz jeszcze w tym miesiącu http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a025.gif Piękne wnętrza wkleiłaś, choć nie w moim stylu. Jednak lubię sobie u kogoś takie pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ide zobaczyc ową kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 10.12.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Hej dziewczynki! No bardzo mi miło że zaglądacie, jak szefówka pójdzie do domu to powklejam to co nowego znalazłam. Z tymi inspiracjami to jest u mnie tak, że lubię sobie pomarzyć o takich wnętrzach, ale wiem że nasz dom będzie jednak trochę inaczej urządzony. Powód pierwszy przyziemny - brak kasiory na te wszystkie wypasy , powód drugi - boję się przesady, a o to nie trudno gdy samemu urządza się wnętrze, dlatego będzie u nas raczej mniej niż więcej, a więc wnętrza jednak nie będą tak wypasione. Ale co tam, i tak będę bardzo szczęśliwa. Tak sobie ostatnio siedzieliśmy z drineczkiem i stwierdziliśmy, że nawet mała chatka z bali by nas uszczęśliwiła.(znaczy się mnie i męża, a nie mnie i drineczka jak to można wywnioskować z powyższej nieskładnej wypowiedzi ) Elcia, gnasz dziewczyno! już fundament masz?! A gdzie dziennik, hę? Słup kręgowy się prostuje powoli, dziękuję. Wczoraj co prawda nie mogłam wstać z łóżka po wizycie u kręgarza , ale dziś już rewelacja, są pierwsze efekty! Lidszu, witaj , oj nie zazdroszczę grypy, teraz panoszy się jakiś paskudny wirus i mój mąż, podatny na żołądkowe dolegliwości, oczywiście też złapał. Pozwolonko musimy dostać przed świętami, innej opcji nie ma! Dziś mija równo miesiąc od złożenia wniosku, w piątek zadzwonię. Taki prezent na święta dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.12.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 ja dostałam w urodziny męza gotowy projekt, wreszcie, ufff. Jeszcze tylko doodebrania 2 papierki w przyszlym tygodniu i moze złoze przed Świetami. Mam nadzieje, ze wasz projekt to juz bedzie zatwierdzony wisiał na choinceDobrze ze kręgi sie juz mają lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 16.12.2008 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Śpieszę donieść, że w Starostwie Powiatowym w Żyrardowie czeka na nas świeżutkie pozwolenie na budowę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro odbieramy! Skoro świt jedziemy!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 16.12.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Heja!!!!!! Jest pozwolenie?! Fantastycznie!Teraz to zaczniesz gnać, ale najpierw pozwolenie musi się uprawomocnić (chyba 14 dni), a potem trzeba zgłosić budowę (7 dni) - i dopiero możecie gnać. Mojego dzienniczka budowy nie będzie - brak czasu, sporo obowiązków. Będę i jestem za to wierną "czytaczką" waszych zmagań budowlanych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts