Nefer 21.12.2008 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłysnie niech Cie aniołek ode mnie uścisnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. http://i62.photobucket.com/albums/h86/samberlove6/merry-christmas/019.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.12.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Pięknych i rodzinnych Świąt Budującego Nowego Roku Zanikającej biurokracji Rosnącej inteligencji budowlańców Samych obniżek i promocji na wymarzone płytki Celnych wyborów i satysfakcji z wyników oraz... Mnóstwa prezentów pod Choinką!!! http://dvice.com/pics/gift_uberguide_gifts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.12.2008 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://images47.fotosik.pl/42/b70d2bc3a69554bdmed.jpg Świąt białych, pachnących choinką, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze. Świąt dających radość, odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten co właśnie mija... Ania z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.12.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 O, a tu jest inna fotka Dario niż wszędzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.12.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Zdrowia radości i miłości w te Święta i wszystkiego najlepszego na cały Nowy Rok życząMagda Mariusz i Majahttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1c/Johansen_Viggo_-_Radosne_Boże_Narodzenie.jpg/500px-Johansen_Viggo_-_Radosne_Boże_Narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.12.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Gdy nadejdą te piękne święta,każdy o bliskich swoich pamięta.Przesyłam gorące życzenia.Niech gwiazdka pomyślnościco zabłyśnie znów o zmroku,zaprowadzi Was do szczęściaw nadchodzącym Nowym Roku. http://www.ekartki.pl/cards_files/19/19585__image007.gif życzy lidszu z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.12.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://77.252.132.194/guzmania/Inne/swieta1.jpgNiech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... życzą Guzmanii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 23.12.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dziękuję Wam za przepiękne życzenia !!! My - ja i Mężuś - zatopieni w myślach o naszym wspólnym domu, oczarowani marzeniami o czekających nas w nim wspólnych chwilach, dniach, nocach, Świętach, chcemy Wam życzyć abyście nigdy o tych swoich nie zapominali, byście marzyli i by te marzenia się urzeczywistniły! Dom tworzymy my sami, nasze rodziny, bliscy, przyjaciele - chciałabym o tym zawsze pamiętać, zwłaszcza w trudnych chwilach podczas budowy i tego samego również Wam życzę! Bo w końcu nie jest najważniejsze, czy parapet będzie z plastiku czy z marmuru i czy kostka brukowa przed domem ma odpowiedni odcień. Ważni są ludzie! Myślę że pamięć o tym pomoże nam ze spokojem przetrwać budowlane pomyłki. Radosnych, przytulnych Świąt i spełnionych marzeń o własnym Domu! http://img247.imageshack.us/img247/3561/130ew9.jpg A.i W. (oraz nasze psiaki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 23.12.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dziękuję Wam za przepiękne życzenia !!! My - ja i Mężuś - zatopieni w myślach o naszym wspólnym domu, oczarowani marzeniami o czekających nas w nim wspólnych chwilach, dniach, nocach, Świętach, chcemy Wam życzyć abyście nigdy o tych swoich nie zapominali, byście marzyli i by te marzenia się urzeczywistniły! Dom tworzymy my sami, nasze rodziny, bliscy, przyjaciele - chciałabym o tym zawsze pamiętać, zwłaszcza w trudnych chwilach podczas budowy i tego samego również Wam życzę! Bo w końcu nie jest najważniejsze, czy parapet będzie z plastiku czy z marmuru i czy kostka brukowa przed domem ma odpowiedni odcień. Ważni są ludzie! Myślę że pamięć o tym pomoże nam ze spokojem przetrwać budowlane pomyłki. Radosnych, przytulnych Świąt i spełnionych marzeń o własnym Domu! http://img247.imageshack.us/img247/3561/130ew9.jpg A.i W. (oraz nasze psiaki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.12.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Świąt białych, pachnących choinką, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze. Świąt dających radość, odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten co właśnie mija. http://images37.fotosik.pl/42/9c9c00839bc0fe55.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 23.12.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 24.12.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazda wstajeNowy Rok zaś cyfrę zmieniawszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tak pięknej sposobnościżyczę Państwu moc radościaby wszystkim się darzyło,z roku na rok lepiej było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 27.12.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Hej wpadlam sie przywitac u ciebie Odp. na twoje pytania są u mnie w galerii. http://www.polonia.net/kartki/images/nr/15.jpg Bardzo dużo miłości, mało w życiu trudności, dużo bąbelków w szampanie, kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku. zyczy coffee82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 27.12.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Witaj Coffee, bardzo mi miło Cię u siebie gościć, na razie na działeczce tylko ale grilla już można robić! Dziękuję za życzenia, lecę przeczytać odpowiedzi! Oj, było dużo nerwów i niepewności przed tymi świętami, ale finalnie wszystko doskonale się ułożyło i teraz wyjątkowo dobrze mi się wypoczywa u teściów, a przed nami jeszcze cały tydzien lenistwa! I mnóstwo czasu na przemyślenia budowlane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.12.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Ile w Chinach Chińczyków,Ile w Indiach koralików,Ile w Polsce bocianów,Ile w Turcji dywanów,Ile piasku w Maroku Tyle szczęścia w Nowym Roku! http://images28.fotosik.pl/309/207e354774e27da2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 31.12.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Życzę dużo zdrowia i radości ze spełnionych marzeń!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 02.01.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Zachody słonca masz tam jam malowane...inspiracji w dzienniku pełno, teraz po nowym roku z pozwoleniem na budowe w ręku trzeba ekipy do pracy zagonic i niech domeczek rośnie.... co macie zamiar zrobic w tym roku? A no i psy cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 02.01.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dziękuję za życzenia dziewczyny! I Wam sto lat pomyślności poczynając od nowego 2009! Ale dziś napadało śniegu! Coffee, psiaki są schroniskowe , polecam! Oj mamy dylemat z decyzją co robić - czy spieszyć się i wykańczać jak najszybciej, tak aby na wiosnę 2010 się wprowadzić, czy też postawić SSO wraz z pokryciem dachu i niech sobie dom osiada przez rok, a deweloperkę i wykończenie zrobić dopiero spokojnie w 2010 i wtedy wprowadzimy się na jesień 2010. Z jednej strony fajnie by było jak najszybciej zamieszkać. Z drugiej...rozsądek przemawia za tym, by aż tak się nie spieszyć. Dom trochę postoi i osiądzie, więc mniejsze ryzyko pęknięć na tynkach, a i finansowo łatwiej by nam było poczekać, kasy oszczędzić i kredyt wziąć o rok później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 03.01.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Z drugiej...rozsądek przemawia za tym, by aż tak się nie spieszyć. Dom trochę postoi i osiądzie, więc mniejsze ryzyko pęknięć na tynkach, a i finansowo łatwiej by nam było poczekać, kasy oszczędzić i kredyt wziąć o rok później. To ma sens. Sama tak planuję. Widziałam dom, w którym zamieszkano po roku od wbicia łopaty - tragedii nie było, ale pękła jedna ścianka działowa i ościeżnica drzwi. Wszystko zależy od tego jakie masz obecne warunki mieszkaniowe. Do własnego domu każdemu się śpieszy. Ja się nie mogę doczekać jego wyglądu. Już bym chciała widzieć jak wyszedł dach, czy zadaszenie tarasu jest takie jak sobie wymarzyłam..... i 1000 innych pomysłów. Wyglądam wiosny i kombinuję jakby tu wziąć trochę wolnego, aby mieć więcej czasu na budowę. Decyzję o tym co zrobić, trzeba indywidualnie dopasować do swoich warunków i możliwości. Życzę trafnej decyzji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.01.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Ja miałam pewnie łatwiej, bo wiadomo było że SSO skończymy przed zimą, to sobie domek poosiada do wiosny, ale jak Ty Asiu będziesz zaczynać na wiosnę, to się pokryjesz dachem w połowie roku najpóźniej.... Nie wiem czy bym dała radę czekać z tym koksem w szczycie sezonu Ale za to będziesz miała mnóstwo czasu na wybieranie kafelków etc. bo to jednak inaczej się robi, jak już ściany stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts