Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze:RANCZO pod Grodziskiem - nasz dom wyśniony :-)))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 585
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej laski :D ,

oj ociągam się strasznie i na forum tylko zaglądam nic nie pisząc, bo zmieniam stanowisko w pracy i urwanie łba mam przez to... Oczywiście gdy "czyściłam" służbowy komputer z prywatnych plików, najwięcej było czego? Fotek z inspiracjami! :lol:

T o u mnie pewnie było by podobnie gdyby nie to, że ostatnio mi ten grat się rozpadł i wszystkie moje inspiracje przepadły. :(

Ilonka, ja do W-wy z Grodziska jadę 35 minut pociągiem, to Ty z Pruszkowa pewnie połowę tego. :D No niestety jak na razie częściej kursuję autem i to rzeczywiście wychodzi dłużej, chociaż...niedawno pobiłam swój rekord i dojechałam do domu w 35 minut! :D

Ja będę wysiadać przystanek za Pruszkowem jak będę jeździć koleją. :) No ale do tego czasu mam nadzieję że zbudują tą obwodnicę o której słyszę od połowy zeszłego roku, bo jakoś tak mi się nie widzi tłuc się przez ten Pruszków, :evil: zwłaszcza w godzinach szczytu. :-?

O kurcze a te 35min to w godzinach szczytu i od granic Warszawy?

mysmy juz wylali ławeczki Asiu. Do Pruszkowa oprócz pkp jezdzi skm - 25 minut do centrum.

Łał, suuuper! :D Pędzę do dziennika! :D

Nelli Sza, dziękuję! :D Jakie ładne serce z męskich dłoni. :D

Ilonka, 35 minut to było wieczorem po 20, od centrum W-wy pod sam dom w Grodzisku. Niestety nie w godzinach szczytu. :lol: W godzinach szczytu to ostatnio z centrum do mamy na Żoliborz jechałam 45 minut. :o :x Z centrum do Grodziska o 17 jadę 50-60 minut, zależy od ilości stłuczek po drodze. Idzie się przyzwyczaić. Na szczęście miałam pracę zmianową, więc często omijałam godziny szczytu. Teraz będę już zupełnie jak wolny ptak, do pracy na 10-11 a powrót jak mi się chce :lol: , więc luuuzik. :wink:

Ja będę wysiadać przystanek za Pruszkowem jak będę jeździć koleją. No ale do tego czasu mam nadzieję że zbudują tą obwodnicę o której słyszę od połowy zeszłego roku, bo jakoś tak mi się nie widzi tłuc się przez ten Pruszków, zwłaszcza w godzinach szczytu.

Jeden przystanek, to super! Kochana, tylko pozazdrościć! :D

No też mam nadzieję na rychłą poprawę podwarszawskiej struktury drogowej, ale jak to mówią...nadzieja matką głupich, więc na razie nawet przed samą sobą udaję, że wcale jej nie mam. :lol: I próbuję przystosować się do tego, co jest. :roll:

A my mamy prund, mamy prund!!! Wsio opiszę w dzienniku.

Hej laski :D ,

oj ociągam się strasznie i na forum tylko zaglądam nic nie pisząc, bo zmieniam stanowisko w pracy i urwanie łba mam przez to...

Awans? Podwyżka??? :lol: :lol: :lol:

Hej Dorcia! :D

No pięknie, ja oczywiście jednego posta piszę godzinę i nie wiedziałam w tym czasie o Twoim! :lol:

Hmm, dyplomatycznie powiem tak - dałam się jak każdy jeleń w naszej firmie złapać na obietnice kokosów :lol: , gdy tymczasem moje zarobki się zmniejszą o 1/3. Jak sobie wypracuję, to będzie gitara - więcej kaski niż do tej pory mogłam pomarzyć. Ale kryzys, kryzys, kryzys - na każdym kroku to okropne słowo. Więc z tym wypracowaniem może nie być lekko. :roll:

Awans...hm, a kiedy to jest? Czy jak pracownika chcą wylać, a on zamiast dać się spławić wciska się na wyższe stanowisko, to jest to awans..? :lol:

Tak, tak moje drogie, w naszym cudownym brutalnym świecie nie ma szans dla najsłabszych i chcieli mnie odstrzelić w związku z likwidacją stanowiska. Było nas trzy, zlikwidowali jeden oddział więc zrobiło się o jedną za dużo, no to kogo wylać? Tę, która najwięcej chorowała. Biednemu to wiatr zawsze w pysk... Moje jesienne, 6-tygodniowe zwolnienie lekarskie z powodu urazu kręgosłupa wystarczyło, by z lekkim sercem i poczuciem sprawiedliwości wybrali mnie jako tą "najmniej dyspozycyjną". To nieważne, że to było jednorazowe zdarzenie losowe i już minęło, a teraz zapitalałam w robocie jak mały motorek...

Ale ja się nie dam! :lol:

Myślałam o zmianie roboty już od jakiegoś czasu, tudzież o zmianie stanowiska w firmie, ale pewnie jeszcze ruski rok bym o tym myślała. A tak, sytuacja sama mnie zmusiła do podjęcia decyzji. Łapię byka za rogi i zostaję w firmie. Zobaczymy, kto kogo przetrzyma - ja ich, czy oni mnie.

No ale to zarąbiście że miałaś taką możliwość - jak mnie postanowią wywalić, to normalnie mnie wywalą, bo nie będę miała się gdzie schować... :cry: A już szczególnie na wyższym stanowisku ;)

Wtedy musisz się odkręcić i zrobić im wrogie przejęcie all by Yourself. I wtedy Ty będziesz wywalać :wink: :lol:

Dzień dobry!

Że mnie tu wcześniej nie było?!? Aż mi wstyd! Za to mam ze sobą dzisiejszy specjał :wink:

http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/310000000332ce36/1/233/dDyNBmEJ5z-qSflMK2_pCBUpEcn_d4-4.jpg

mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj ktoś będzie miał chęć :wink:

Dobrze, że za Coffee polazłam :oops: :D

No ale to zarąbiście że miałaś taką możliwość - jak mnie postanowią wywalić, to normalnie mnie wywalą, bo nie będę miała się gdzie schować... :cry: A już szczególnie na wyższym stanowisku ;)

Wtedy musisz się odkręcić i zrobić im wrogie przejęcie all by Yourself. I wtedy Ty będziesz wywalać :wink: :lol:

Spoko - wezmę hipoteczny na 9.5mld € :lol:

Oooo dziewczyny, kochane jesteście, takie pyszności! :D A ja jeszcze dziś nie jadłam! Zapomniałam na śmierć, że to tłusty czwartek! I jeszcze się w sklepie gapiłam, co oni zgłupieli, tyle pączków wyłożyli. :lol:

Dardurka, lepiej późno niż wcale! :wink: :lol:

Dorcia, Ciebie to na pewno nie wywalą, masz w końcu IQ! :lol:

No tak, to ja tu wklejam zdjęcia miss world białej skrzynki :lol: , a tu nikt nie zauważył. :(

Ech ta blond-naiwność: to ja myślałam, że jak drut już leży to po drucie i prąd bierzy, ale nieee...Trzeba teraz grzecznie poczekać na odbiór a potem podpisać kolejny cyrograf. :roll:

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...

Hej kobitki! :D

Przez tą robotę nie mam kiedy pisać. :-?

Ale też niewiele się u nas działo. Aż do poniedziałku... :D

Oksymoron, gratulacje!!! :D Zaczęliście już!

Opóźnienie, jakie opóźnienie? :lol: Nam się nie spieszy no i tak się umówiliśmy z p.Zbyszkiem, że wejdzie z robotą w kwietniu. Ruszamy więc w przyszłym tygodniu. :D