78mysz 14.02.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 mysmy juz wylali ławeczki Asiu. Do Pruszkowa oprócz pkp jezdzi skm - 25 minut do centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.02.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://www.otofotki.pl/img6/obrazki/yk4900_00.jpg Dużo miłości na każdy dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 16.02.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Hej laski , oj ociągam się strasznie i na forum tylko zaglądam nic nie pisząc, bo zmieniam stanowisko w pracy i urwanie łba mam przez to... Oczywiście gdy "czyściłam" służbowy komputer z prywatnych plików, najwięcej było czego? Fotek z inspiracjami! T o u mnie pewnie było by podobnie gdyby nie to, że ostatnio mi ten grat się rozpadł i wszystkie moje inspiracje przepadły. Ilonka, ja do W-wy z Grodziska jadę 35 minut pociągiem, to Ty z Pruszkowa pewnie połowę tego. No niestety jak na razie częściej kursuję autem i to rzeczywiście wychodzi dłużej, chociaż...niedawno pobiłam swój rekord i dojechałam do domu w 35 minut! Ja będę wysiadać przystanek za Pruszkowem jak będę jeździć koleją. No ale do tego czasu mam nadzieję że zbudują tą obwodnicę o której słyszę od połowy zeszłego roku, bo jakoś tak mi się nie widzi tłuc się przez ten Pruszków, zwłaszcza w godzinach szczytu. O kurcze a te 35min to w godzinach szczytu i od granic Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.02.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Hej laski , oj ociągam się strasznie i na forum tylko zaglądam nic nie pisząc, bo zmieniam stanowisko w pracy i urwanie łba mam przez to... Awans? Podwyżka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 16.02.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 mysmy juz wylali ławeczki Asiu. Do Pruszkowa oprócz pkp jezdzi skm - 25 minut do centrum. Łał, suuuper! Pędzę do dziennika! Nelli Sza, dziękuję! Jakie ładne serce z męskich dłoni. Ilonka, 35 minut to było wieczorem po 20, od centrum W-wy pod sam dom w Grodzisku. Niestety nie w godzinach szczytu. W godzinach szczytu to ostatnio z centrum do mamy na Żoliborz jechałam 45 minut. Z centrum do Grodziska o 17 jadę 50-60 minut, zależy od ilości stłuczek po drodze. Idzie się przyzwyczaić. Na szczęście miałam pracę zmianową, więc często omijałam godziny szczytu. Teraz będę już zupełnie jak wolny ptak, do pracy na 10-11 a powrót jak mi się chce , więc luuuzik. Ja będę wysiadać przystanek za Pruszkowem jak będę jeździć koleją. No ale do tego czasu mam nadzieję że zbudują tą obwodnicę o której słyszę od połowy zeszłego roku, bo jakoś tak mi się nie widzi tłuc się przez ten Pruszków, zwłaszcza w godzinach szczytu. Jeden przystanek, to super! Kochana, tylko pozazdrościć! No też mam nadzieję na rychłą poprawę podwarszawskiej struktury drogowej, ale jak to mówią...nadzieja matką głupich, więc na razie nawet przed samą sobą udaję, że wcale jej nie mam. I próbuję przystosować się do tego, co jest. A my mamy prund, mamy prund!!! Wsio opiszę w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 16.02.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Hej laski , oj ociągam się strasznie i na forum tylko zaglądam nic nie pisząc, bo zmieniam stanowisko w pracy i urwanie łba mam przez to... Awans? Podwyżka??? Hej Dorcia! No pięknie, ja oczywiście jednego posta piszę godzinę i nie wiedziałam w tym czasie o Twoim! Hmm, dyplomatycznie powiem tak - dałam się jak każdy jeleń w naszej firmie złapać na obietnice kokosów , gdy tymczasem moje zarobki się zmniejszą o 1/3. Jak sobie wypracuję, to będzie gitara - więcej kaski niż do tej pory mogłam pomarzyć. Ale kryzys, kryzys, kryzys - na każdym kroku to okropne słowo. Więc z tym wypracowaniem może nie być lekko. Awans...hm, a kiedy to jest? Czy jak pracownika chcą wylać, a on zamiast dać się spławić wciska się na wyższe stanowisko, to jest to awans..? Tak, tak moje drogie, w naszym cudownym brutalnym świecie nie ma szans dla najsłabszych i chcieli mnie odstrzelić w związku z likwidacją stanowiska. Było nas trzy, zlikwidowali jeden oddział więc zrobiło się o jedną za dużo, no to kogo wylać? Tę, która najwięcej chorowała. Biednemu to wiatr zawsze w pysk... Moje jesienne, 6-tygodniowe zwolnienie lekarskie z powodu urazu kręgosłupa wystarczyło, by z lekkim sercem i poczuciem sprawiedliwości wybrali mnie jako tą "najmniej dyspozycyjną". To nieważne, że to było jednorazowe zdarzenie losowe i już minęło, a teraz zapitalałam w robocie jak mały motorek... Ale ja się nie dam! Myślałam o zmianie roboty już od jakiegoś czasu, tudzież o zmianie stanowiska w firmie, ale pewnie jeszcze ruski rok bym o tym myślała. A tak, sytuacja sama mnie zmusiła do podjęcia decyzji. Łapię byka za rogi i zostaję w firmie. Zobaczymy, kto kogo przetrzyma - ja ich, czy oni mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.02.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No ale to zarąbiście że miałaś taką możliwość - jak mnie postanowią wywalić, to normalnie mnie wywalą, bo nie będę miała się gdzie schować... A już szczególnie na wyższym stanowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.02.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No ale to zarąbiście że miałaś taką możliwość - jak mnie postanowią wywalić, to normalnie mnie wywalą, bo nie będę miała się gdzie schować... A już szczególnie na wyższym stanowisku Wtedy musisz się odkręcić i zrobić im wrogie przejęcie all by Yourself. I wtedy Ty będziesz wywalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 19.02.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Hej Kobietko Wpadam do ciebie dzis nie-budowlanie i troche słodkości przynosze http://www.bankier.pl/static/att/40000/1705049_paczki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.02.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień dobry! Że mnie tu wcześniej nie było?!? Aż mi wstyd! Za to mam ze sobą dzisiejszy specjał http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/310000000332ce36/1/233/dDyNBmEJ5z-qSflMK2_pCBUpEcn_d4-4.jpg mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj ktoś będzie miał chęć Dobrze, że za Coffee polazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.02.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No ale to zarąbiście że miałaś taką możliwość - jak mnie postanowią wywalić, to normalnie mnie wywalą, bo nie będę miała się gdzie schować... A już szczególnie na wyższym stanowisku Wtedy musisz się odkręcić i zrobić im wrogie przejęcie all by Yourself. I wtedy Ty będziesz wywalać Spoko - wezmę hipoteczny na 9.5mld € Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 19.02.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Oooo dziewczyny, kochane jesteście, takie pyszności! A ja jeszcze dziś nie jadłam! Zapomniałam na śmierć, że to tłusty czwartek! I jeszcze się w sklepie gapiłam, co oni zgłupieli, tyle pączków wyłożyli. Dardurka, lepiej późno niż wcale! Dorcia, Ciebie to na pewno nie wywalą, masz w końcu IQ! No tak, to ja tu wklejam zdjęcia miss world białej skrzynki , a tu nikt nie zauważył. Ech ta blond-naiwność: to ja myślałam, że jak drut już leży to po drucie i prąd bierzy, ale nieee...Trzeba teraz grzecznie poczekać na odbiór a potem podpisać kolejny cyrograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.02.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dorcia, Ciebie to na pewno nie wywalą, masz w końcu IQ! Owszem, ale jest niższe od współpracowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 08.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Wlasnie sie dokopalam do info,ze opozniacie budowe do maja/kwietnia... Ale to nie przez nas, prawda? U nas chyba juz za tydzien cos ma sie zadziac, aaaaaaaaaaaaa widze,ze Twoj dziennik kipi od inspiracji,gratuluje pozdrawiam K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 02.04.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Hej kobitki! Przez tą robotę nie mam kiedy pisać. Ale też niewiele się u nas działo. Aż do poniedziałku... Oksymoron, gratulacje!!! Zaczęliście już! Opóźnienie, jakie opóźnienie? Nam się nie spieszy no i tak się umówiliśmy z p.Zbyszkiem, że wejdzie z robotą w kwietniu. Ruszamy więc w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 02.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 noo gdzies wyczytalam ,ze zaczynacie w czerwcu, wiec sie zaniepokoilam. U nas juz wylane, zaczynaja jutro stawiac jakies bloczki fundamentowe...nie wiem , nie ogarniam:( no to git, pan Zbyszek bedzie mial pracowita wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Aaaaaaasia żyjesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.04.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Aśka to sie chyba normalnie na wiosnę obudziła , po śnie zimowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Aśka, super, że zaczynacie w przyszłym tygodniu Zazdroszczę. Ja w przyszłym tygodniu w końcu składam papiery do PnB a budowę mam nadzieję zacząć w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 10.04.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://img12.imageshack.us/img12/95/wesoegoalleluja.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts