Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze:RANCZO pod Grodziskiem - nasz dom wyśniony :-)))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 585
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyny, ta praca mnie wykończy!

Nie mam czasu normalnie fotek powklejać... :( Nawet nie mam czasu przejrzeć Waszych dzienników. :(

W dodatku mężuś znowu na delegację wyjechał, więc w tym tygodniu sama doglądam budowy.

Ale jak zrobię pierwszy deal, to sobie troszkę odpocznę... :D

• 2 weeks później...

Hej laski, :D

fotki niestety utknęły na karcie pamięci aparatu. Aparat się zepsuł (zrzuciłam go inteligentnie do wody w psiej misce :roll: ) i nie mam teraz jak zgrać zdjęć na kompa, jakiś czytnik muszę wykombinować. :roll:

Gosiu, znaleźliśmy Twój dom!!! :D To rzeczywiście dwa kroki dalej! Z przyjemnością Cię odwiedzę i zapraszam również do siebie, choć na razie nie ma gdzie usiąść...ale planujemy szybko wykończyć(jednak w tym roku... :D nowa sytuacja nas skłoniła do przyspieszenia budowy 8) ) więc mam nadzieję, że jeszcze w tym roku się zrewanżuję kawką. :D

• 3 weeks później...
To bardzo się cieszę. Od soboty rano jesteśmy na działce - coś do kawy się też znajdzie :D

Dziękuję Gosiu za zaproszenie, nie zaglądałam od ostatniego wpisu na wątek i nie przeczytałam :oops: , teraz postaram się już regularnie wpadać na forum i nie przegapić okazji. :D

Cześć Asaf, haha, witaj! Jesteś pierwszą osobą na forum, którą poznałam i która też buduje Ranczo. :D Czekam z niecierpliwością na Twój dziennik, chętnie wymienię się sposwtrzeżeniami co do projektu. A w jakich okolicach budujesz? I czy budujesz całe Ranczo..? 8) My "obcięliśmy" garaż i to małe mieszkanko dla gości.

Zapraszam do dziennika, nadrabiam zaległości. :D

Asiu, to ja, jako pierwsza tutaj gratuluję serdecznie Wam dzidziusia :D To wspaniała wiadomość!

:D :D :D

DZIĘKUJĘ!!! :D

Tak bardzo jak się cieszę, tak wielkiego szoku też doznałam :lol:, Mężuś z resztą też, na przemian się śmiał i łapał z przerażeniem za głowę :lol: , to niesamowite ile emocji na raz wywołuje ta wiadomość. :D