DorciaIQ 19.09.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Kurcze dobroszka masz taki sam podpis jak ja miałam wcześniej Niezłe teksty miał Oscar Wilde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Kurcze dobroszka masz taki sam podpis jak ja miałam wcześniej Niezłe teksty miał Oscar Wilde No ba !! Zajefajne po prostu Niestety przez te wszystkie odnośniki wykorzystałam do cna limit znaków i nie zmieścił mi się już sam Oscar w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 19.09.2008 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Czeeeść , trafiłam przypadkiem i chciałam przywitać przyszłą somsiadke Też dopiero co kupiliśmy projekt i też ze studia Atrium i też parterowiec TYlko nasz to "Przystań" A budować będziemy się w Kadach , tuż obok Milanówka P.S.Z podobieństw to też jestem blondi - Nefer świadkiem Heeej sąsiadeczko!!!! W Kadach?! Toż to rzut beretem od nas! I jeszcze projekcik podobny!!! Śliczny, bardzo fajne duże pokoje. A co chcecie przerabiać? Dam znać na pewno, czy pani arch. dobrze się spisała. Cenę zmian określają zliczając wszystkie elementy, więc od razu mieliśmy jasną sytuację ile wszystko będzie kosztować. 1000zł adaptacja projektu wraz z projektem szamba i projektem zag.działki. plus koszty zmian w samym już projekcie (przesunięcie ściany, okna) - w sumie 3400zł brutto. Blondyny górą! (proszę nie sugerujcie się moim awatarem, to tylko taki kamuflarz ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 19.09.2008 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 No jasne że wiata chroni przed śniegiem i innym gównem musiałam być jakaś nieprzytomna jak pisałam powyższe Kochana, ja jeszcze nawet wszystkich drzewek nie wycięłam pod budowę, a już nieprzytomna chodzę! A Ty budujesz pełną parą - jesteś w pełni usprawiedliwiona z nieprzytomności! Siedzę w robocie i k.. dostaję, bo o mapkach myślę których to mapek nieustannie nie mam! Aaaa!!! Ja chcę mapki!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 zmiany opisałam w swoim dzienniczku , założonym coby innym wątków nie zaśmiecać A ile czekasz na te mapki ? jeśli to mapki do celów projektowych to mam fajnego goscia - z Grodziska - na mapki czekałam równo tydzień i zabuliłam 6 stówek.Jak będziesz chciała prześlę Ci namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 19.09.2008 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Pewnie że będę chciała! Bo ten mój...trep stary już 2 miesiące te mapki robi! Bardzo będę Ci wdzięczna za namiary. A o zmianach już poczytałam i bardzo mi się podoba to co planujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 19.09.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dodaję Twój dzienniczek znaczy się zaczynam śledzić zobaczymy co Wy tam będziecie poczynali oj jestem ciekaw Projekt imponujący i ta część dla służby - oj szkoda że jej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Niestety reakcja przyjaciół na to, że planujemy rozpocząć budowę, co nieco nas rozczarowała... A kij im w ucho! Niech zgadnę: nie ucieszyli się, zgłosili całe mnóstwo wątpliwości, nie chcieli ciągnąć tematu i wyglądali na wkur.ionych? Skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 23.09.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 dodaję Twój dzienniczek znaczy się zaczynam śledzić zobaczymy co Wy tam będziecie poczynali oj jestem ciekaw Projekt imponujący i ta część dla służby - oj szkoda że jej nie będzie Witaj , zapraszam, zapraszam! W awatarku synek czy córeczka? Projekt sam nas zaskoczył...jakoś tak jak mieszka się w kawalerce, to chciałoby się mieć tych metrów więcej i więcej! A teraz po 2 dniach w trzech pokojach widzę jaka wielka chawira to będzie! Czy aby nie przeginamy..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 23.09.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Niestety reakcja przyjaciół na to, że planujemy rozpocząć budowę, co nieco nas rozczarowała... A kij im w ucho! Niech zgadnę: nie ucieszyli się, zgłosili całe mnóstwo wątpliwości, nie chcieli ciągnąć tematu i wyglądali na wkur.ionych? Skąd ja to znam Hehe, widzę że to typowa reakcja. Najśmieszniejsze jest to, że nie mając innych argumentów przyczepili się do odległości od centrum W-wy. A my przcież doskonale sobie zdajemy sprawę, że coś za coś, że owszem dojazd zajmie godzinę, ale na działkę w W-wie nas nie stać! A nawet jakby, to nie chcemy żyć w śmierdzącym mieście. I jeszcze teksty w stylu "nooo, bo teraz to z wami się umówić to już w ogóle będzie ciężko" w sytuacji, gdy spotykamy się raz na 3 miesiące (bo oni nie chcą/nie mogą) - śmieszne. Dla chcącego przecież nic trudnego...tylko czy będziemy jeszcze chcieli..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.09.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Znalazła się zguba Och nie przejmujmy się "przyjaciółmi" - ilu można znaleźć nowych przyjaciół na FM i to takich co KUMAJĄ CZACZĘ BUDOWLANĄ :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 24.09.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Fajni kumle! Którego porządnego szanującego się człowieka czyt. wieśniaka obchodzi to ile jedzie się do Wawy. Wiadoma żę jak ktoś tam pracuje to musi się trochę pomordować ale jak fajnie ma gdy po robocie wraca na swe ranczo rozpala ruszta i wcina smaczne kąski wylegując się w cieniu i popijając zimne napoje czyt oranżadę. Dziwią mnie ludzie dla których bez Wawy nie ma życia, ja omijam to śmierdzące huczące miasto z daleka ,czasem jestem zmuszony odwiedzić stolicę ale gdy przemierzam trasę w ślimaczym tempie zbiera mi się na wymioty. Chociaż skończyłem tam dwie szkoły i mam wielu kolegów nienawidzę tego miasta. Zobaczysz niedługo jak Wasz domek będzie na wykończeniu jak twoi znajomi zaczną do Was wydzwaniać że też zdecydowali się na zakup własnego kawałka ziamii i może niedługo pomyślą o domku. U nas nasi najbliżsi znajomi zareagowali pozytywnie - wreszcie będziemy mogli pójść na mały melanż stwierdził kumpel z piaskownicy będziemy się mogli u was przespać. Dodam że na razie mieszkamy razem z teściami i my góra oni dół i nie dysponujemy wolnym pokojem gościnnym. My na mapki czekamy od 15 lipca wtedy zamówiłem pana geod. Do dzisiaj nie mamy tych mapek a miało być 3 tygodnie. Stoimy w martwym punkcie. Czadowy dziennik i fajne pióro pani inwestorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 25.09.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Znalazła się zguba Zguba się zagubiła między kartonami, stertami książek i ciuchów do rozpakowania! Och nie przejmujmy się "przyjaciółmi" - ilu można znaleźć nowych przyjaciół na FM i to takich co KUMAJĄ CZACZĘ BUDOWLANĄ :lol: I jak to wciąga! Gdyby nie to, że nie mam teraz netu w domu, a w pracy zapiernicz, siedziałabym tu 24 h. Czadowy dziennik i fajne pióro pani inwestorki. Witajcie!!! Hehe, nigdy nie wiem czy w danej chwili pisze Stasiek czy Gośka! Bardzo dziękuję za komplementa. No też nie rozumiem swoich wieśniackich "psyjaciół" , nie mam zamiaru się przejmować, a i założę się że będzie tak jak mówisz - jak już się postawimy, to zaczną się naloty na darmowy weekendzik na wsi. A dojazd do W-wy właśnie testuję od 4 dni - i jest w cipę! jak to mówi moja 60-letnia koleżanka z pracy. Wsiadam, siadam i mam 30 minut relaksu. Nareszcie mam czas poprzeglądać katalogi o wnętrzach! A wiecie co???! MAM MAPKI !!!!!!!!!!!!!Zapraszam do dzienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdeczka66 26.09.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 witam, fajne babki, czy możesz podzielić się namiarami na zaprezentowany w dzienniku kominek, rany też się zakochałam, dopisz co to za cudo, jaka firma i gdzie go szukać, na razie będę go sobie odwiedzać, taka miłość na odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 26.09.2008 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Hej Gwiazdeczko , no pewnie same fajne babki tu są, najlepsze! Babki na schwał, co to domy budują, a niektóre to i syna mają i drzewo zasadziły! Kominek wypatrzyłam na tej oto stronie: http://www.kafle-kominki.pl/wklady.htm Kominki Bielawski... Model: Wklad kominkowy Spartherm Varia SR h szyba podnoszona Nam niestety nie będzie pasować, ale znalazłam już cuś nowego! (też na ich stronie!) http://img215.imageshack.us/img215/6923/wkladkominkowy010mth4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 26.09.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Tak sobie czytam... i czytam...Mnie chyba opatrzność oszczędziła, że mi taki charakter dała. Z moim nastawieniem nie miewam problemów w urzędach, zwłaszcza w Grodzisku, która to administracja grodziska wszelaka jest dla mnie źródłem nieustannego zadziwienia. Wszystko załatwiają życzliwie, szybciutko, z uśmiechem, po prostu niebywałe. Może dziewczyny spróbujcie uśmiechnąć się do tych matron, zamiast od wejściu okazywać im swoje nastawienie? ... tak gdybam... Co do agencji zgadzam się, do dziś nie wiem po co one w tej ilości istnieją, powinni baczniej sprawdzać, komu wydają zezwolenia na działalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiekgośka 27.09.2008 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witajcie!!! Hehe, nigdy nie wiem czy w danej chwili pisze Stasiek czy Gośka! [/size] Jak na razie piszę tylko ja czyli Stach - to moje pseudo z piaskownicy Zonkę wpisałem grzecznościowo - nie ma zbytnio czasu na internet ale może niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdeczka66 27.09.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 wielkie dzięki, na stronie o kominkach można dostać oczopląsu, polecam innym zainteresowanym, a co do reszty to też spłodziłam syna, posadziłam drzewo, mam nawet córkę, dorobiłam się wiernego męża i jeszcze wierniejszego psa, a z budową wciąż czekam, mam w gminie same fajne babki, za to wciąż czeeeekam na zgodę z Ministerstwa na przekwalifikowanie gruntu rolnego na budowlankę, czekam, bo to moja Ziemia Obiecana, myślę że wiesz co mam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 07.10.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Mnie chyba opatrzność oszczędziła, że mi taki charakter dała. Hej Zuza! A jaki to charakter powiedz? Bo mój, wedle własnych obserwacji i porównań oraz wedle opinii innych jest "jak do rany przyłóż" i czasem aż się wkurzam na siebie, że może jestem za miła bo potem ludzie tylko na łeb włażą. I naaaprawdę byłam baaardzo miła dla pani w gminie, jako że zanim kupiliśmy działkę zależało nam na sprawdzeniu w planie zag.przestrzennego czy wszystko jest ok. A sprawdzałam stan rzeczy dla pięciu chyba działek, więc bywałam w gminie wielokrotnie i wielokrotnie się uśmiechałam. Ale jak pani po raz setny wywraca oczyma do góry, rozłącza się, wychodzi z pokoju w trakcie gdy jestem w połowie wypowiadanego pytania i mówi, że ona to już dziś jest zmęczona to....I'M SORRY, KURW..ICA MNIE TRAFIA!!!!! W tym wypadku pozostanie miłym oznaczałoby robienie z siebie głupka. I tu niespodzianka! Gdy Mąż przestał być miły i zdecydowanie zaczął swoich praw dochodzić, nagle wszystko od ręki dało się załatwić! Sama pracuję w obsłudze klienta i nie wyobrażam sobie sytuacji, że na pytanie odpowiadam "Paaanie, ja to tu na pół etatu pracuję, ja zmęczona już jestem". Jest taki film "Dogville" - mocno identyfikuję się z jego przesłaniem. Stach - fajne imię, i takie rzadkie. Znałam tylko dwuch Staśków- jednego w przedszkolu, drugiego w czasach licealnych i...w obydwu się podkochiwałam. Gwiazdeczka, oj wiem, wiem. Bardzo mocno ściskam kciuki!!! Kiedy spodziewacie się decyzji? Aaa, i gratuluję fajnej rodzinki! Mam hopla na punkcie psów, jakie psisko macie? A wiecie że już drugi tydzień leżę w wyrku i Mężusia od wczoraj błogosławię, bo mi internet załatwił więc nuda mnie nie zeżre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 14.10.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Zapowiada się fajny dziennik budowy - będę tutaj czasem zaglądał. A co do pomieszczeń dla służby to na miejscu męża bym pomyślał - niezła kryjówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts