AskaK1719503823 18.10.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Asiu, ale pędzicie Pozdróweczki Hej! Staramy się, a raczej nasi fachmani starają się nadążyć za wymaganiami brzuchatej inwestorki. wpadłam z ciekawości od Beauty i bożesz, jak wy pedzicie takie tempo ale leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecicie z tą budową co tam budową - wykończeniówką super fotki w dzienniku, bardze fajne pomysły - bliskie memu serce to ja juz tu wykupuję abonament Cześć, fajnie że wpadłaś, abonament jest darmowy chociaż przy zbliżającym się nieuchronnie deficycie kasowym każdy sposób zarobku byłby dobry. Najfajniejszy etap, wykończeniówka. Mam pytanie dotyczące kuchni. Stanowisko piecowe będziecie murować i obkładać.... glazura/gres czy kafle? Tak, wybieranie kafelków i kolorów ścian jest super i tylko troszkę żałuję, że nie mamy na to więcej czasu. W kuchni zabudowa okapu będzie z płyt g-k, oklejona płytkami kuchennymi 10x10 cm, czyli glazurą. Muszę tylko jeszcze jakąś wybrać. No i macie się oszczędzać, psze pani . Do BN i tak zdążycie . Tak jest! A wiecie że wczoraj wstawili drzwi zewn? No tak, chyba o tym pisałam..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 18.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Aśku jak Ty już tam masz pięknie.Tempo powalające. Dom do zamieszkania w jednym roku.Takich marzeń nie mam. Szybko się to dzieje, baaaardzo.Bądź zdrowa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.10.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Gratuluję drzwi i parapetów!!!Coraz bliżej do parapetówy Bardzo ładne drzwi ,szkoda ,że nie ma zdjęcia w całości !Ale spokojnie poczekam ,a Ty się wykuruj,zdrowie jest najważniejsze. Czytałam o Tym Waszym Kierbudzie.To jest już norma ,że oni trzepią grubą kasę kosztem Inwestora. Będzie narajał firmy ,od której ma obrywy.My prawie wszystko ściągaliśmy z internetu i dzięki temu zaoszczędziliśmy sporo kaski ,która starczyła nam na parę wypasionych wyjazdów wakacyjno- feryjnych. Życzę zdrówka i czekam na dalsza sesyję zdjęciową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.10.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Beauty ma rację, paraperty są to parapetówka tuż tuż ale zdrowiej szycbiutko i uzupełnij fotki ale pocieszające jest toże idzie ładna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 19.10.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Aśku jak Ty już tam masz pięknie. Tempo powalające. Dom do zamieszkania w jednym roku. Takich marzeń nie mam. Szybko się to dzieje, baaaardzo. Bądź zdrowa. Pozdrawiam. Oby nie za szybko to było, wilgoci się trochę boję. Beauty, ach, gdybym ja teraz, z tą wiedzą jaką mam, rozpoczynała drugi raz budowę...to i na Mauritius by się pojechało, i w góry, i do SPA... Imprezkę może zrobimy, jak już wreszcie gaz będzie i odpalona kotłownia. Bo teraz brr, zimno w domku strasznie i od siedzenia na budowie tak się właśnie przeziębiłam. Zuz@nka, skoro mówisz że idzie, to ja wierzę i czekam! Bardzo się przyda trochę słońca, bo zanosi się na to że elewację będą musieli raz jeszcze cieniutko otynkować. Ale to taka historia, że aż nie chce się pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 26.10.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Asia, chyba cię rozłożyło to przeziębienie na dobre. Nie wystawiaj nosa spod kołdry. Obserwuję postępy na Twojej budowie i każdą nową rzeczą się cieszę. Piękne masz drzwi i parapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.10.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 chorubsko trzeba szybko przegonić bo my tu czekamy na cd zdróweczka życzę i szybko wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 03.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Asku pisz coś prosze. tęsknimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No ,co Ty ,zapadłaś w sen zimowy ,czy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.11.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 No ,co Ty ,zapadłaś w sen zimowy ,czy cóś? do wiosny mamy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 15.11.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Hej kochani, sorki za ciszę ale mamy mega problem na budowie i nawet pisać o tym nie miałam siły. Nasz kochany wykonawca, którego z początku chwaliłam, w poniedziałek tydzień temu porzucił prace wykończeniowe, zapakował się z calym swoim towarem i ekipą i zmył się z budowy, informując nas o tym na 3 godziny wcześniej. Żeby się nie powtarzać, idę do dziennika wszystko opisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.11.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Aska......takiego odrazu bym rozszczelała!!!!!!!! ludzie to jednak podli są!!!! aż boje sie teraz kogoś zatrudnic to kładzenia kafli u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 16.11.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Jejku, przykro mi. Tylko się nie denerwuj. Coś się wydarzy dobrego. Mogło być o wiele gorzej. Poprawi się wszystko, spokoju wam potrzeba. Jak bym był bliżej to robił bym Ci ten ogień z węglem żebyś nie musiała się tak spieszyć Albo jakieś dyżury ustalimy z grzaniem mieszkania ? Wszystko się ułoży Bądź zdrowa. Asaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.11.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Cześć Asiu! Długo Cie nie było a tu teraz takie horrory wypisujesz? Ty dziewczyno dziękuj Bogu ,ze oni sobie poszli w cholerę .Szkoda tylko Waszych pieniędzy i nerwów.Faktem jest teraz może być z fachowcami gorzej "tak na szybko" ,ale nie przejmuj się na pewno ktoś się znajdzie.Życzę powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 18.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Asia, jak to byli takie "paproki", to mają ludzie rację - dobrze, że poszli. Zgrzytałam zębami jak oglądałam Twoje zdjęcia. Wpisz tego wykonawcę na czarną listę. Obsmaruj go gdzie możesz, niech nikomu już krzywdy nie zrobi. Ty się już teraz nie denerwuj, tylko głaszcz po brzuszku, żeby dzidziuś był spokojny i zadowolony.Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyonizy1 21.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Asiu, aż żałuję że nie jestem prawnikiem bo normalnie radzilbym Ci podac go do sądu albo niech kasę oddaje. Mnie przeraża to co pod Warszawą robią z mlodymi klientami takie firmy. Kurczę, moze popytam jakich znajomych prawników co mozna zrobic bo innego bata na nich nie ma U mnie tez problemy - opcja Ranczo na wsi awantura z sąsiadem który worał sie 5 metrów. Ja na sterydach chory na flaki, dziecko na ospę ale tez i radośc bo okazało się , że nie bliźniaki tylko trojaczki. Żona na podtrzymaniu zagrożenie. w tej sytuacji mam opcje na mniejsza dzialkę ale bardzo dobrze ucywilizowana w Puławach czy mogę jakoś pomóc? Forumowicze - podsypujcie Jej węgiel. dzieciak najważniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 22.11.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Cześć Kochani, dzięki serdeczne za miłe słowa, kryzys zażegnany, nowa ekipa uwinęła się w zeszłym tygodniu tak, że wszystkie drzwi będzie można wstawić. Procesować się nie mamy ochoty, choć tyle nerwów nas to kosztowało i byłam tak wściekła, że miałam chęć go pozwać, ale stwierdziliśmy że facet nie wart jest poświęcania mu dalszej uwagi. Obsmaruję go za to na pewno, już jest na czarnej liście mazowieckiego. Dyonizy, trojaczki???! No to MEGA GRATULACJE! I moc zdrowia dla żonki, rozpieszczaj ją jak tylko możesz bo zagrożona ciąża to wielki stres dla kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Asiu a jakie drzwi zamówiliście, pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 01.12.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kurcze, zapomniałam strzelić fotkę, a teraz są już oklejone folią. Chwilka cierpliwości pliiiis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Asiu, cieszę się że wyszliście z wykończeniowych tarapatów Drzwi prześliczne... Zajrzałam do wątku kuchennego i...jakbym swoją przyszłą kuchnię zobaczyła Czy mogłabyś napisać jakie wymiary ma Twoja kuchnia i jakie masz rozmiary szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts