AskaK1719503823 21.12.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Czeeeeść!!! Och dziękuję za piękne życzenia. I ja Wam życzę spełnienia budowlanych marzeń (i nie tylko budowlanych), moc radości, spokojności i wszelkiej pomyślności!!! http://img502.imageshack.us/img502/1360/cca9560a7594e224.jpg Jutro przeprowadzka!!! Nie mogę w to uwierzyć!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.12.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Gdy pierwsza gwiazdkę ujrzysz na niebie,Wspomnij tych, co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zagaśnie, a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek ode mnie uściśnie !!!I złoży serdeczne życzenia z okazjiŚwiąt Bożego Narodzenia!!! życzy lidszu z rodzinką http://domka86.blox.pl/resource/833_swieta2.jpg GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.12.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/choinka_w_koronkach_601.jpg Cieplutkich, zdrowych, spokojnych świąt bożonarodzeniowych w rodzinnej atmosferze w NOWYM DOMKU życzy rasia.... Gratulki Przeprowadzkowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.12.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, Zielonej choinki i wędzonej szynki, Prezentów kupę, i rózgi na pupę, Życzy Arnika z chłopakami http://www.pifpaf.pl/news/761/Fotolia_10662126_XS.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 27.12.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 I co ? I co ? Przeprowadziliście się ? Wszystko dobrze ? Jesteście już w nowym domku ? Jak się czujesz? Odezwij się . czekamy na wieści. Pozdrawiam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 28.12.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Asia czekamy na wieści z domu. Jak się spało? Jak się mieszka?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 30.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dziesięć, dziewięć ... głośno liczę! http://img407.imageshack.us/img407/9664/zegarsylwester.jpg A Ci, moja droga życzę rancza wspaniałego wykańczania i pomyślnego rozwiązania! Spełniają się marzenia, gdy rok cyfrę zmienia! Świetnie czyta się Twój dziennik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.holidays.zingerbugimages.com/NewYear/happy_new_year_reflecting_smile.gif Coby Wam się dobrze działo budowało meblowało i mieszkało!!! Życzy rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.12.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://foto1.m.onet.pl/_m/71cb00eea34bfdc18757872a1b044f8d,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 04.01.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam Was kochani w Nowym Roku!!! Mam niby tyle czasu wolnego, a nie starcza go na pisanie! Każdą chwilę wypełniało nam ostatnio pucowanie, skrobanie, układanie...aby wreszcie zamieszkać, a potem - gdy zamieszkaliśmy - aby doprowadzić ten totalny meksyk do jakiegoś ładu. Nie ma już kurzu, nie ma tysięcy kartonów i latających folii budowlanych, jest słońce w oknach i totalnie głupkowaty uśmiech na twarzach! MIESZKAMY!!! JEST ZAJEBIŚCIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.01.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Aska, gratuluję i zazdroszczę ci, że możesz się cieszyć już mieszkaniem w swoim domku pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.01.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cudownie!!!Gratuluje!!!Ale macie super. Cieszę się bardzo z Waszego szczęścia.Życzę wszystkiego dobrego w 2010 roku, przede wszytskich ślicznego, pachnącego, zdrowego bobasa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Asieńko GRATULUJĘ!!! i błagam o zdjęcia kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.01.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Czy powinnam podsumować miniony 2009? Mam wszystko, o czym nawet nie śniłam, mam też to o czym śniłam ale za sen mi to starczało, tak było piękne! I pluję przez lewe ramię, żeby dobry los się ode mnie nie odwrócił, bo tak szczęśliwym można być chyba tylko raz w życiu. Po cichu wierzę, że wszystko w przyrodzie ma swoją równowagę, że jak kiedyś było źle, to potem musi być lepiej. I to "lepiej" właśnie dla mnie nastało...oby tak trwało! 23.12.2009 WPROWADZAMY SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...pierwsza noc w naszym nowym domu ... wszystko to będę na całe życie pamiętać ... ... wszystko tu kocham... Przeżycie jedyne w swoim rodzaju. Kto nie próbował - polecam! To chyba najbardziej optymistyczna wypowiedź na całym forum! I jest ona tak bardzo budująca... Tak pozytywnie nastrajająca... Poczułam się, jak by do drzwi zapukała wiosna... Asiu! Gratuluje! Podjęcia wyzwania, założenia własnej firmy, spłodzenia synka, przeprowadzki... Wspaniałe,że potraficie się tak z tego cieszyć! My dziś zrobiliśmy kolejny krok, który nas przybliża do takiej chwili! Jesteśmy na początku naszej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Asia gratulacje! Wyrobiliście się w zeszłym roku. Niech Wam się wspaniale mieszka w domku. Macie piękny strop w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 04.01.2010 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dzięki, dzięki, dzięki! No teraz to już tylko zdrowego bobaska na ten świat dostarczyć i nic mi więcej nie potrzeba! Arctico ,pseplasam, już wklejam. Najprzód takie z ogólnego bałaganu będą, potem dokleję ze stanu obecnego. Boratom, a założysz dziennik? Super, że zaczynacie! Pamiętam, ile to radochy na początku też było. Potem jakoś tak w natłoku problemów miny nam zrzedły, ale efekt końcowy wszystko wynagradza! Mycha, nie uwierzysz ale ten strop w salonie teściu własnoręcznie kończył, gdy "fachowcy" nas zostawili z nieskończoną robotą. Facet 60 lat, wykształcenie ekonomiczne, i dał radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Tylko cemu taka mało ciężarówkowa jesteś... od tyłu Ja to się z boku na bok przetaczałam (przytyłam z tej okazji 29 kilo) Z niecierpliwością tuptam nóżkami i czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Asiu... przeczytałam Twoje wpisy w dzienniczku i do tej pory mi się gęba śmieje i przestać nie może, aż się mnie rodzina pyta - co ja tak śmieję się do monitora? Podsumowałaś - mimo że nie kończysz - zaje.iście!!! Teraz dostarcz zdrowego bobaska na ten świat uroczy i rozsiewaj ten wirus szczęścia dookoła nadal...pliiiissss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Asieńko GRATULUJĘ!!! i błagam o zdjęcia kuchni cZY MOGĘ TO SAMO POWTÓRZYĆ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Boratom, a założysz dziennik? Super, że zaczynacie! Pamiętam, ile to radochy na początku też było. Potem jakoś tak w natłoku problemów miny nam zrzedły, ale efekt końcowy wszystko wynagradza! ! Założę, założę... Ale jeszcze nie teraz. Dziś taki miałam nastrój dziennikowy, zwłaszcza, jak Twój takim szczęściem i optymizmem tchnął Obawiam się jednak, że okres oczekiwania na decyzję władnych urzędów w kwestiach związanych z przekształcaniem naszej działeczki w budowlaną - potrwa Na razie się wstrzymam - może następny krok zmobilizuje mnie i dziennik założę Powodzenia na porodówce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts