Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze:RANCZO pod Grodziskiem - nasz dom wyśniony :-)))

Recommended Posts

Czeeeeść!!! :D

Och dziękuję za piękne życzenia. :D

I ja Wam życzę spełnienia budowlanych marzeń (i nie tylko budowlanych), moc radości, spokojności i wszelkiej pomyślności!!!

http://img502.imageshack.us/img502/1360/cca9560a7594e224.jpg

Jutro przeprowadzka!!!

Nie mogę w to uwierzyć!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 585
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gdy pierwsza gwiazdkę ujrzysz na niebie,

Wspomnij tych, co kochają Ciebie,

Gdy pierwsza zagaśnie, a druga zabłyśnie,

niech Cię aniołek ode mnie uściśnie !!!

I złoży serdeczne życzenia z okazji

Świąt Bożego Narodzenia!!!

życzy lidszu z rodzinką

http://domka86.blox.pl/resource/833_swieta2.jpg

GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI !!!!

Witam Was kochani w Nowym Roku!!! :D :D :D

Mam niby tyle czasu wolnego, a nie starcza go na pisanie! Każdą chwilę wypełniało nam ostatnio pucowanie, skrobanie, układanie...aby wreszcie zamieszkać, a potem - gdy zamieszkaliśmy - aby doprowadzić ten totalny meksyk do jakiegoś ładu.

Nie ma już kurzu, nie ma tysięcy kartonów i latających folii budowlanych, jest słońce w oknach i totalnie głupkowaty uśmiech na twarzach! :lol: MIESZKAMY!!!

JEST ZAJEBIŚCIE!!!

Czy powinnam podsumować miniony 2009?

Mam wszystko, o czym nawet nie śniłam, mam też to o czym śniłam ale za sen mi to starczało, tak było piękne!

I pluję przez lewe ramię, żeby dobry los się ode mnie nie odwrócił, bo tak szczęśliwym można być chyba tylko raz w życiu.

Po cichu wierzę, że wszystko w przyrodzie ma swoją równowagę, że jak kiedyś było źle, to potem musi być lepiej. I to "lepiej" właśnie dla mnie nastało...oby tak trwało! :D

23.12.2009 WPROWADZAMY SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...pierwsza noc w naszym nowym domu ... wszystko to będę na całe życie pamiętać ... :D ... wszystko tu kocham...

Przeżycie jedyne w swoim rodzaju.

Kto nie próbował - polecam! :D

To chyba najbardziej optymistyczna wypowiedź na całym forum! I jest ona tak bardzo budująca... Tak pozytywnie nastrajająca... Poczułam się, jak by do drzwi zapukała wiosna...

Asiu! Gratuluje! Podjęcia wyzwania, założenia własnej firmy, spłodzenia synka, przeprowadzki... Wspaniałe,że potraficie się tak z tego cieszyć!

My dziś zrobiliśmy kolejny krok, który nas przybliża do takiej chwili! Jesteśmy na początku naszej drogi!

Dzięki, dzięki, dzięki! :D

No teraz to już tylko zdrowego bobaska na ten świat dostarczyć i nic mi więcej nie potrzeba! :D

Arctico :oops: ,pseplasam, już wklejam. :D Najprzód takie z ogólnego bałaganu będą, potem dokleję ze stanu obecnego.

Boratom, a założysz dziennik? :D Super, że zaczynacie! Pamiętam, ile to radochy na początku też było. Potem jakoś tak w natłoku problemów miny nam zrzedły, ale efekt końcowy wszystko wynagradza! :D

Mycha, nie uwierzysz ale ten strop w salonie teściu własnoręcznie kończył, gdy "fachowcy" nas zostawili z nieskończoną robotą. Facet 60 lat, wykształcenie ekonomiczne, i dał radę!

Asiu... przeczytałam Twoje wpisy w dzienniczku i do tej pory mi się gęba śmieje i przestać nie może, aż się mnie rodzina pyta - co ja tak śmieję się do monitora? :lol: :lol: :lol: Podsumowałaś - mimo że nie kończysz :wink: - zaje.iście!!! :lol: :lol: :lol:

Teraz dostarcz zdrowego bobaska na ten świat uroczy i rozsiewaj ten wirus szczęścia dookoła nadal...pliiiissss.... 8) :D :D :D

Boratom, a założysz dziennik? :D Super, że zaczynacie! Pamiętam, ile to radochy na początku też było. Potem jakoś tak w natłoku problemów miny nam zrzedły, ale efekt końcowy wszystko wynagradza! :D !

Założę, założę... Ale jeszcze nie teraz.

Dziś taki miałam nastrój dziennikowy, zwłaszcza, jak Twój takim szczęściem i optymizmem tchnął :lol: Obawiam się jednak, że okres oczekiwania na decyzję władnych urzędów w kwestiach związanych z przekształcaniem naszej działeczki w budowlaną - potrwa :roll:

Na razie się wstrzymam - może następny krok zmobilizuje mnie i dziennik założę :lol:

Powodzenia na porodówce!