Gość senczyszyn 01.10.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Jestem przed rozprawa sadowa z firma, ktora montowala u mnie w domu okna. Moj inspektor nadzoru zakwestionowal ich dokumenty na wstawione okna, poza tym samo osadzenie okien bylo do dupy. To samo dotyczy sie bram garazowych - jedna nie dziala, druga poobciarala sie cala. Czy ktos juz walczyl w sadzie z niesolidna firma z branzy stolarki ikiennej? Jak wygladal proces? Prosze, podzielcie sie wiadomosciami na ten temat. Pozdrawiam, Jarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Jest to możliwe. Takich spraw miałem ok. 30 - sądowych. Podaj jaka to firma i jaki system okien oraz opisz szczegółowo jakie to okna [wielkość, kolor] Jest to ważne bo nie w każdej aprobacie są każde okna [kolor i typ]. A ponadto nie każdy producent ma certyfikat [lub deklarację zgodności. Może Ci wystarczy pismo z Firmy co wydaje aprobaty i certyfikaty - potwierdzające jakość wyrobu. Udzielę wyjaśnieńCo do montażu to bardzo często jest on do dupy - ale musisz mieć opinię.takie robimy. Ale nie prywatnie - tylko "państwowo"Spraw ciągną się raczej długo - ale na ogół kończą się pozytywnie dla nabywcy takich okien. Uszy do góry!!!!!!!!!!.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts