1kinia1 20.08.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 w katalogu wyglądają suuuper - jak to jest z nimi w realu - widział ktoś? jakie mają ceny? może ktoś ma w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Zawsze w realu wyglądają trochę inaczej (kolor, faktura). Też najpierw oglądałam w necie i zapisywałam wybrane, ale po obejrzeniu ich "na żywo" stwierdzałam, ze wcale nie są takie piękne. Musisz wybierać "organoleptycznie". Nie jest to łatwe. Jak sobie przypomnę te pielgrzymki po sklepach z łazienkami to Dobrze, że wybór mam już za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 20.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Ja mam z castoramy do łazienki, ale dopiero w sobotę będą kłaść.Moi rodzice mają od 2 mcy położone zcastoramy w łazience, takie śliczne zielone i wyglądają super i są ogólnie super i dobre jakościowo. Gdy poszukiwaliśmy płytki to zjeździliśmy wszystkie sklepy z płytkami i sprzedają to samo co jest w castoramie, tylko że w casto są tańsze czasami nawet o 10 zł na metrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.08.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 W castoramie nie ma tych samych płytek, bywają bardzo podobne, ale inne serie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 20.08.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Nie zgodzę się z tym, są niektóre takie same. Firm znanych też są one, m.in. cersanit, paradyż. Serio , widziałam identyczne, nic a nic się nie różniły, jedynie ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.08.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Chciałam dokupić w Castoramie kilka płytek, bo mi brakło (Cersanit Trawertino) i nie było. Były Trawertino z innych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 21.08.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Bo to tylko kilka wzorów czy firm jest. co do płytek i castoramy. Ostatnio sobie stoję i oglądam płytki(a wiecie jak w casto wyglądają aranżacje, jest ich pełno, cała alejka no nie) i do pracownika , który stał koło mnie podchodzi jakiś młody facet i się go pyta :"przepraszam, a gdzie dostanę płytki łazienkowe?" pracownik spojrzał się na niego zdziwiony i mu pokazuje, że przecież dookoła ma płytki. Ehhh niektórzy ludzie to w innej epoce żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek5555 23.08.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Ja kupowałam w Castoramie płytki z Paradyża i Opoczna - i mogę zagwarantować, ze są to te same płytki co w innych sklepach i salonach, są w katalogach tych firm. Do jednej łazienki kupiłam wyrób produkowany do Castoramy - płytki Colours. Wcześniej upatrzyłam sobie płytki w Grespanii - cena za m2 - ok 150, a kupiłam w Castoramie w podobny wzór za ok 50/m2. Mam już połozone, wyglądają fajnie, były proste i równe- żadnych problemów przy kładzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 23.08.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 w katalogu wyglądają suuuper - jak to jest z nimi w realu - widział ktoś? jakie mają ceny? może ktoś ma w łazience? w katalogu zawsze wyglądają inaczej niż w realu. dotyczy każdego katalogu, nie tylko z castoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mecenas1981 23.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 http://img99.imageshack.us/img99/4580/p8110355rj1.th.jpg wygladaja tak jak w katalogu sprawdz na ich stronie... cena przystepna bo za ten format 50x25 niecałe 70 zł.... jakosciowo bardzo ok... proste rowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 24.08.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 mankamentem kupowania plytek w Castoramie jest to, ze sprzedaje ona serie produkowane tylko dla sieci .... jesli zabraknie nam przy kladzeniu, albo tez z jakichs powodow bedziemy chciali pozniej dokupic plytki, moze sie okazac ze juz ich w sprzedazy nie ma, i co gorsza nie bedzie .... przed zakupem warto sie wiec dowiedziec / upewnic, czy seria nie jest "castoramowa", i czy nie jest wycofywana z oferty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mecenas1981 24.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 a kto kupuje na styk?? przewaznie serie marketowe to gresy i tania sciana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 25.08.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 albo tez z jakichs powodow bedziemy chciali pozniej dokupic plytki, moze sie okazac ze juz ich w sprzedazy nie ma, i co gorsza nie bedzie .... A myślisz, że jak kupisz w normalnym sklepie, to masz zagwarantowane, że później dostaniesz te same płytki..... W prawie każdym sklepie widziałam, karteczki na płytkach, że ta seria jest wycofywana ze sprzedaży. Wczoraj w castoramie kupiłam piękną mozaikę z firmy paradyż, płaciłam 160zł za metr, w innym sklepie pewnie ponad 200zł bym musiała zapłacić.[/img][/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 26.08.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 mycha. pisalem o seriach plytek dla CASTORAMY, a nie o tych, jakie poza CASTORAMĄ mozesz kupic w kazdym sklepie .... oczywiscie, ze nie mamy dozywotniej gwarancji na dostepnosc danej serii, ale gwarancja zakupu serii powszechnej jest o wiele wyzsza niz serii sieciowej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 27.08.2008 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Acha i warto kupić więcej płytek, bo bez problemu w casto można oddać nawet jedną sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adar 27.08.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ja swoje do kuchni, wypatrzyłam w miejscowym salonie, opoczno aleksandria, a kupiła mi szwagierka w castoramie -u siebie musiałbym, czekac ok. 3 tyg, a tam od ręki... i są identyczne. Ale faktycznie warto kupowac ciągiem trochę z górką, bo mi zabrakło (na pogłogi z jopex) i owszem dokupić nie ma problemu, ale odcień już był nieco inny, na szczęście do witrołapu więc nie będzie widać różnicy odcieni. A jeszcze dodam, że jeżeli kupujecie większą ilość to w castoramie też można się potargować, ale ze sprzedawcą was obsługującym a nie przsy kasie, tam kasują co na papierku jest napisane...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mecenas1981 27.08.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 a spisałas/es odcienie i kalibry z pierwszej parti z kartonika?? ja juz 2 razy w casto dokupowywałem i nie było problemu zero roznic ale zanosilem papierek z wlepka ze starego kartonu i dobierali identyczne lub najblizsze pierwotnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts