dandi3 20.08.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No własnie. Ma ktos pomysł na podstawie mego projektu? http://img171.imageshack.us/img171/2827/parterekbn6.jpgSchody ażurowe więc pod schodami nie wchodzi w grę, kuchni mi szkoda, zreszta i tak nie byłoby jak. Czekam na pomysły (mazanie po rzucie jak najbardziej wskazane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.08.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam, może ja coś pomogę....w moim przyszłym domu również nie ma spiżarki, więc musiałam to po prostu uwzględnić przy projektowaniu kuchni...i już. Może pokaże kilka fotek mojej wizualizacji - nie jest ona dopieszczona, bo robiłam sama w pro demo 100 ale coś widać... moja "spiżarka" to nic innego jak wysoko zabudowane szafy z szufladami bluma wewnątrz - szuflady są duże, pojemne, wygodne... w sumie mam ich 4,5... 3 na jednej ścianie, w tym jedna szklana by nie było ciężko i 2 naprzeciw - z tym, ze tam jest również piekarnik, więc nie jest ona cała przeznaczona na zapasy... no i może dodam, ze to na środku to nie stół, a półwysep, ale program jakoś nie miał w biblioteczce wysp. Moja "spiżarka" szt 3 http://images32.fotosik.pl/285/cb93624bea12aca4.jpg dalej + 2 szt http://images31.fotosik.pl/286/66bd42bed6829991.jpg rzut okiem na całość http://images31.fotosik.pl/286/e3d4f44c0121ca35.jpg http://images29.fotosik.pl/229/5715f9f23415ec82.jpg a to samotne w kącie to lodówka.... więc może tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 20.08.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No własnie. Ma ktos pomysł na podstawie mego projektu? http://img171.imageshack.us/img171/2827/parterekbn6.jpg Schody ażurowe więc pod schodami nie wchodzi w grę, kuchni mi szkoda, zreszta i tak nie byłoby jak. Czekam na pomysły (mazanie po rzucie jak najbardziej wskazane) A jakie masz ogrzewanie? Jeśli piec gazowy to pomyślałabym nad jakimiś półkami w kotłowni, tylko wtedy zlikwidowałabym drzwi pomiędzy garażem a kotłownią, sądzę że te pomiędzy garażem a wiatrołapem byłyby wystarczające. To chyba jedyne rozwiązanie w przypadku twojego projektu. A tak na marginesie, kupiłeś już ten projekt? Bo jeśli spiżarka jest ci niezbędna to może poprostu poszukać projektu przewidującego od razu takie pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 20.08.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dandi3 niestety "Z próżnego i Salomon nie naleje".A tu brak jakiejkolwiek wolnej powierzchni do wykorzystania na spiżarnię.Chyba, że jest możliwe powiększenie garażu i wydzielenie w nim mini spiżarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 20.08.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 pomysł nowatorski wykop kanał i zrób w nim regaly, myslicie ze zartuje? hehe.... serio moj sasiad ma w kanale regały, dla złotej raczki nie problem zrobic nawet el podnoszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.08.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jeśli piec gazowy to pomyślałabym nad jakimiś półkami w kotłowni, tylko wtedy zlikwidowałabym drzwi pomiędzy garażem a kotłownią, sądzę że te pomiędzy garażem a wiatrołapem byłyby wystarczające Piec jest na drewno i węgiel a projekt kupiony i jesteśmy nim zachwyceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.08.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam, może ja coś pomogę....w moim przyszłym domu również nie ma spiżarki, więc musiałam to po prostu uwzględnić przy projektowaniu kuchni...i już. Może pokaże kilka fotek mojej wizualizacji moja "spiżarka" to nic innego jak wysoko zabudowane szafy z szufladami bluma wewnątrz - szuflady są duże, pojemne, wygodne... To chyba najlepsze rozwiązanie - zresztą bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.08.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 pomysł nowatorski wykop kanał i zrób w nim regaly, myslicie ze zartuje? hehe.... serio moj sasiad ma w kanale regały, dla złotej raczki nie problem zrobic nawet el podnoszony. Jakoś średnio widzę spiżarnię w połączeniu z garażem bez względu na to czy na zasadzie szafek ze słoikami czy szafek w kanale ( ) Wydaje mi się, że spaliny + żarcie to jakoś tak... nie po mojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam, może ja coś pomogę....w moim przyszłym domu również nie ma spiżarki, więc musiałam to po prostu uwzględnić przy projektowaniu kuchni...i już. Może pokaże kilka fotek mojej wizualizacji moja "spiżarka" to nic innego jak wysoko zabudowane szafy z szufladami bluma wewnątrz - szuflady są duże, pojemne, wygodne... To chyba najlepsze rozwiązanie - zresztą bardzo fajne dziękuję bardzo.... i mam nadzieję, że coś pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.08.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 na jakim metrażu kuchni tak zaszalałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 16 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.08.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 z reszta jak chcesz to zerknij do dziennika...rzuty są na pierwszej stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.08.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 16 m2 No i mnie wkurzyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.08.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 z reszta jak chcesz to zerknij do dziennika...rzuty są na pierwszej stronie... skąpa jaka - cały dziennik przewalę od dechi do dechi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 oczywiście zapraszam....od dechy do dechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Hehe, jak jeszcze przebrnie przez komentarze, to osobiście pogratuluję Pomaziałabym po rzucie, ale mi się nie otwiera, oczywiście Domniemywam, że kuchnia w okolicy 9m2 otwarta na saloony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 21.08.2008 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 spróbuj w moim dzienniku - tam jest wszystko po czym można mazać do woli z wyjątkiem smarowania wulgarnych treści na ścianach mego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 21.08.2008 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 przepraszam, że OT nieco ale czy tylko ja nie widzę mego avataru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Tera widzę Awatarek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 21.08.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Tera widzę Awatarek też NO TO MAZAĆ, MAZAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts