Kacha1 29.08.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 'Wielka' Brazo, czytając te wszystkie zachwyty nad twoimi zdolnościami projektanckimi i ja proszę o radę. Poniżej zamieszczam linka do swojego wątku http://forum.muratordom.pl/pomozcie-zaprojektowac-kuchnie,t139082.htm W razie potrzeby podam dokładniejsze dane pomieszczenia kuchenno- jadalnego. Zmiłuj się nade mną i moim mężem, który ma już dość mojego niezdecydowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.08.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 No wooooow , pięknie to wyszło.Kuchnia super zaaranżowana ,tyle przestrzeni zostało , a jednocześnie tyle się zmieściło!! Super!! No Dandi , po takiej wizualizacji to będziesz musiał coś absolutnie nieprzeciętnego wymyślić dla Brazy Będę teraz czekać na foty z realizacji tego cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 29.08.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Ja bym tylko chciała piekarnik trochę wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.08.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Myślę, że jak braza zmajstrowała to co zmajstrowała to wymysli tez jakby tu wwalic piekarnik wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Myślałam o tym wysokim piekarniku, ale za cholerę jasną nie mam pojęcia jak to zrobić i gdzie to cudo wstawić Myślałam o miejscu obok szafy, ale wtedy co z lodówką??? Chyba, że zamiast kredensu ustawimy właśnie obok siebie lodówkę, szafkę z piekarnikiem a pomiędzy nimi wysoką szafkę cargo. Zrobię to i pokażę. (Ja wcale nie jestem wielka, mam 160cm wzrostu, trochę mało, psia kostka ) Kacha, pomyślę, ale to potrwa, mam trochę rzeczy do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 29.08.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Braza zaniemówiłam, patrzę i nie wierzę, że z luźnej gadki i paru zdjęć zaprojektowałaś takie cudo. Chylę czoła i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Złociutka, a czy możemy skrócić szafo-spiżarkę o jakieś 15-20cm???? Celowo zwracam się d piekniejszej połowy Dandiowego stadła, gdyz jak znam życie i facetów, to Dandiemu będzie wsio rybka czy 15 cm w tę czy wewtę, a to może być koniec świata Inaczej za diabła nie chce mi to wyjść. Po stronie zlewozmywaka i kuchenki to nici z tego - zepsuje wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Artmag, dzięki Wydaje mi się jednoczesnie, że właśnie łątwiej chyba jest mi zrobić "coś z niczego", tzn. gdy ogólnie to ja od samego początku wymyślam co, gdzie i jak Popuszczam wodze fantazji i .... czekam, czy moje szaleństwo się spodoba, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Nic nie zmniejszałam, bo nie wiem czy mogę. Wyszło tak: http://images40.fotosik.pl/6/eb9dcdaf6f15a53cm.jpghttp://images37.fotosik.pl/6/967773327f36b47am.jpg Odstęp pomiędzy lodówką i szafką z piekarnikiem zostawiłam celowo - od Was zależy, czy będziecie ryzykować przysunięcie tych mebli do siebie. Chyba, że zmniejszymy szafę o te 15cm i pomiędzy lodówkę i piekarnik wstawimy wysokie cargo. A tak na marginesie: Złociutka, ile razy w tygodniu używasz piekarnika?? Czy faktycznie to urządzenie akurat na takiej wysokości jest Ci niezbędne?? Pytam, bo ja korzystam z piekarnika dość rzadko więc mi ogólnie rybka, na jakiej on stoi wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.09.2008 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 mimo, że piekarnik jest uzywany średnio raz w tygodniu rozumiem moją Złociutką, że jednak wyżej niż pod blatem. Wydaje mi się że obok lodówki nie wydarzy - jakos tak ciepło koło zimnego to chyba niedobry pomysł. Pokombinujemy jeszcze. Braza a to duzo roboty zrobić te kuchnię na ciemno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jeżeli z ustawieniami nie będziemy kombinować to zmiana kolor to już pikuś Ale jaki odcień?? Ciemniejsza - odcienie brązu - czy jakaś taka z czerwienią??? Zastanowię się jeszcze nad piekarnikiem, ale cholera jasna .... Może jednak zmniejszyć tę szafę o te 20cm i pomiędzy lodówkę i piekarnik wstawić cargo???? Pomyślę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.09.2008 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ciemno ale nie tak ciemno jak wenge bo wenge nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Nieeeee, o wenge nie myślałam, jest łądne, ale dla mnie też trochę za ciemne Okey, aktualnie robię dla Nely, ale wieczorkiem spróbuję powalczyć z Twoją. Pozdrowienia dla Złociutkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 02.09.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dziękuję Piekarnik chcę wyżej, bo jednak korzystam. Nie tak często jak bym chciała, ale zawsze. Myślę, że cargo między piekarnikiem a lodówką to niezły pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.09.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 a ja się troche obawiam tego natłoku rzeczy u wejścia do kuchni. Wchodzi sie i co mamy po prawej? Lodówa, piekarnik, cargo, szafa spiżarniana. Nie za duzo i nie zbyt masywnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Czy masywnie ...?? Nie wiem, wejście do kuchni jest spore, barek niski ... nie powinno byc przytłaczająco... Poza tym lodówka, piekarnik i cargo nie mają po 2,7m... Zobaczymy na wizualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 02.09.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Możemy przeznaczyć tą ścianę w całości do zabudowania a dla równowagi na pozostałych ścianach zrobić witrynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trawka 02.09.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Braza jesteś normalnie genialna,strasznie mi się Twoje projekty podobają a czy w wolnej chwili zrobiłabyś też coś dlamnie?Mam tak (jak dlamnie )ciężko ustawną kuchnię i to mnie bardzo męczy bo niewiem co gdzie ustawić Ja spiżarnie będę mieć pod schodami i mam nadzieję że to mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 02.09.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Czy my przypadkiem nie zapomnieliśmy, że zmieniliśmy koncepcję schodów i mamy pod schodami robić spiżarnię?? Więc na miejscu piekarnika będą chyba drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.09.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 hahaha - Braza, ja sobie życzę zostać Twoim rzecznikiem d/s zatrudnienia i kontaktów z mediami. Zarejestrowałbym działalność gospodarczą. Ja zajmę się promocją i naganianiem. Nie wezmę dużo... Proponujuę konkurs na nazwę PHU Brazdan? - beznadziejnie. czekam na propozycjie, które proszę umieszczać tu bądź na privie Pani prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts