jaszczurka 25.08.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 hehehe, etam skromnosc.... trzeba pomagac jak prosza Jak chcesz miec otwarta kuchnie to wyburz scianke-komin wtedy to rozumiem,bardziej otwartej sie nie da, no chyba ze jeszcze scianke na hol to oczywiscie zarty, wiadomo ze nikt nie bedzie burzyl komina hihi no ale to jedyne wyjscie na otwarcie kuchni ziemianka superrrr powtarzam lodowka w domu to nie spizarnia,ziemiakow na zime w niej nie przechowasz hehe a tam i owszem, ale ja takiej nien wybuduje.... moj maz by sie do niej przeprowadzil i koledzy zaczeliby jakos dziwnie czesto wpadac hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 25.08.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Artmag... ja bym twojej kuchni nie nazwala otwartej na salon No właśnie ja też chyba nie... ale wrodzona skromnośc nie pozwalała mi tego wyartykułowac wcześniej Topra, topra Bez drzwi nie nazwałabym jej zamkniętą. Może pójdziemy w łuki jak Karwowscy. Komina nie zlikwiduję, bo kominek to moje drugie marzenie- zaraz po spiżarni . Ale kominek ma być "minimalny" Ps To okno, które jest przy ściance z jadalnią chcę zrobić jako drzwi balkonowe- będę z kuchni wychodzić po warzywka do ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.08.2008 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 będę z kuchni wychodzić po warzywka do ogródka maleńki ogródek, ścieżkami porznięty, Pełen bukietów trawy angielskiej i mięty. Drewniany, drobny, w cyfrę powiązany płotek Połyskał się wstążkami jaskrawych stokrotek. Grządki widać, że były świeżo polewane; Tuż stało wody pełne naczynie blaszane, Ale nigdzie nie widać było ogrodniczki; Tylko co wyszła; jeszcze kołyszą się drzwiczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 26.08.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A tego wzięło na wieszcza cytowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.08.2008 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A tego wzięło na wieszcza cytowanie. Ja po prostu tak bardzo lubię Kopernika...ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 26.08.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A tego wzięło na wieszcza cytowanie. Ja po prostu tak bardzo lubię Kopernika...ech Popukaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.08.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A tego wzięło na wieszcza cytowanie. Ja po prostu tak bardzo lubię Kopernika...ech Popukaj się. Mądrala jedna - myślisz że nie próbowałem? Pukam się rano, w południe i wieczorem a efektów jak nie było tak nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 26.08.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 To ja powiem patt, żeby Cię puknęła raz a porządnie patelnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.08.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 To ja powiem patt, żeby Cię puknęła raz a porządnie patelnią. Jezusu jak to dobrze że tak daleko mieszkasz. jakby się okazało, że jakoś się bliżej z małżonką moją koleżanką zakumplowałaś i zaczęłabyś mi siać dywersję pod strzechą, ostałby mi się jeno sznur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 26.08.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Od czego jest internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 26.08.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 będę z kuchni wychodzić po warzywka do ogródka maleńki ogródek, ścieżkami porznięty, Pełen bukietów trawy angielskiej i mięty. Drewniany, drobny, w cyfrę powiązany płotek Połyskał się wstążkami jaskrawych stokrotek. Grządki widać, że były świeżo polewane; Tuż stało wody pełne naczynie blaszane, Ale nigdzie nie widać było ogrodniczki; Tylko co wyszła; jeszcze kołyszą się drzwiczki... Zosia była młodziutka , piękna i nieśmiała.... a ja ... nie jestem nieśmiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.08.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 ej chyba mi ni wypada poganiać brazy co? ale już się nie mogę doczekać wizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 26.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 łuki są hmmmmm jakby tu powiedzieć............. hehehe nic nie powiem bo mi wrodzona skromnośc nie pozwala hahah a kominek jak najbardziej minimalistyczny- sam wkład ogródek... ech tez mam go w planach, kiedys tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Nie poganiać .... nie poganiać .... Robi się, ale właśnie w tej chwili odeszło mnie natchnienie a wraz z nim wizja górnych szafek... Stoi już szafo-spiżarka, lodówka i tym podobne dyrdymały Mam poważne powody,aby sądzić, iż natchienie powróci dopiero z dniem jutrzejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.08.2008 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Stoi już szafo-spiżarka, lodówka i tym podobne dyrdymały Szafko spiżarka niezbędna bo okazało się, że z ziemianki nici. Sąsiad zza miedzy mierzył wody gruntowe i dupa blada. Ziemianki nie będzie. Nie będzie też schodów ażurowych. Musimy zrobić betonowe i tam kombinowac składowanie tego wszystkiego co miało być w ziemiance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.08.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Braza, piekny avatar by the way. To Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 By the way to ja i moja Księżniczka Natchnienie powoli wraca, ale z jakimś takim ociąganiem się lezie Pod schodami można zrobić spiżarkę z przeznaczeniem na duże rzeczy: zgrzewki wody, 3 tony ziemniaków itp. Zależy ile masz tam miejsca. Napisz coś więcej, bo aktualnie szafo-spiżarka w kuchni ma całe 150cm długości ... to dużo, wierz mi. Niezła landara, zajmuje prawie całą jedną ścianę. Może da się to zmniejszyć choćby właśnie przez fakt trzymania w niej tylko najbardziej potrzebnych w kuchni rzeczy. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 27.08.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 sorki.... ale w tej szafko-spiżarce to ziemniaki też bedziesz trzymac? bo ja mam taka szafe w zabudowie kuchennej ale spizarnia to bym jej nie nazwała, raczej słoiczkarnia temperatura w niej pokojowa , wiec...... troche kicha zakupilismy regały i teraz trzymam wszystko w garazu, ale ziemniaki ... tez raczej nie uchowaja sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.08.2008 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Łojezuuuuuuuuu, pokaż coś a nie opowiadasz - do Brazy oczywiście. Pokaż chociaż to niedończone bo mnie szlag trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 27.08.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Też zaglądam kilka razy dziennie , z nadzieją ,że zobaczymy projekt Brazy. Dandi, aż zaczął wierszem gadać.... Ale się doczekamy. Braza, śliczna z Was para - moja córka też chce taką Księżniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts