dandi3 27.08.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Też zaglądam kilka razy dziennie , z nadzieją ,że zobaczymy projekt Brazy. no no, Brazex, niezła preszyn co? dodając do tego, że gadam wierszem powinnaś teraz udac się w jakieś zaciszne miejsce celem oszalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 27.08.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dandi a ja tam lubie Twoje wiersze:):) Ziemianka zacznie sie u mnie budowac niebawem...maz oszalał i juz koparke zamówił na przyszły tydzien, z tym ze u nas bedzie taka całkiem w ziemi tylko klape bede podnosic zeby wejsc. Braza wysłałam na priva moje rzuty poddasza ale oczywiecie nie ponaglam bo Dandi był pierwszy:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.08.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ziemianka zacznie sie u mnie budowac niebawem...maz oszalał i juz koparke zamówił na przyszły tydzien, No ludzie święte czy ja po to publicznie wyrażam frustrację żeby mi się iwet objawiła z mężem stawiającym ziemiankę jak ja nie mogę? Ty se moja droga kompas etyczny podreperuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 27.08.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Oh pardon! Chlapnęło mi się:) Dandi zawsze mozesz sobie ten basen wybudowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.08.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Oh pardon! Chlapnęło mi się:) Dandi zawsze mozesz sobie ten basen wybudowac:) Już Ty mi się tu nie podlizuj. Przykro mi i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 27.08.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Hmmmm...az mi teraz głupio...(( Ale głowa do góry Braza na pewno cos wymysli ze bedziesz zadowolony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 27.08.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Teraz sie podliże na maksa! Boskie masz te swoje inspiracje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluje dobrego gustu:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.08.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 poslizgnąłem się, tak jest ślisko od wazeliny, pobiłem ryło łamiąc nos i nie dość, że nie mam ziemianki to jeszcze jestem brzydki. TY JUŻ NIC NIE PISZ !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.08.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dandi , mam nadzieję , że już się nie taplasz w wazelinie i powstałeś Nie gniewaj się , ale nie wiem gdzie indziej dopaść Brazę niż u Ciebie , a nie chcę jej na priv głowy zawracać.Są dwie dusze potrzebujące pomocy w ustawianiu swoich kuchni, a Braza jawi mi się tu jako specjalistka od kuchennych mission impossible Braza jak już uszczęśliwisz Dandiego , może wesprzesz dwie forumowiczki : http://forum.muratordom.pl/post2700546.htm#2700546 P.S. Żeby nie było,że sieję u Dandiego prywatę , nie jestem żadną z tych forumowiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.08.2008 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Nie gniewaj się , ale nie wiem gdzie indziej dopaść Brazę niż u Ciebie , a nie chcę jej na priv głowy zawracać.Są dwie dusze potrzebujące pomocy w ustawianiu swoich kuchni, a Braza jawi mi się tu jako specjalistka od kuchennych mission impossible Braza jest wielka co wie każdy i dla niej każda mission impossible jest possible i nie ma dwóch zdań i już. Ja za to jestem łagodny i łaskawy, szlachetny i wielkoduszny, miłosierny i wspaniałomyślny oraz wyrozumiały i dobroczynny (Jestem jeszcze duzo więcej ale byłoby nie na temat poza tym skromność mi nie zezwala więc poprzestanę na tym) dlatego miło mi będzie jeżeli braza zechce doradzać duszom potrzebującym w tym wątku. Może wszyscy ściągniemy coś dla siebie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.08.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Ja za to jestem łagodny i łaskawy, szlachetny i wielkoduszny, miłosierny i wspaniałomyślny oraz wyrozumiały i dobroczynny (Jestem jeszcze duzo więcej ale byłoby nie na temat poza tym skromność mi nie zezwala więc poprzestanę na tym) Ani chybi król jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Jaaaaasoooo, jak tutaj ślisko!!!!! Dandi, mam już .... prawie.... Prawie, bo aktualnie ten efekt końcowy mnie nie bardzo zadowala Jaki kolor mebli byś chciał: jasne czy ciemniejsze??? Jak już zakończę to wrzucę i będziecie się wymądrzać i wybrzydzać, wtedy może coś mi do łba przyjdzie Wygląda na to, że natchnienie mnie olało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.08.2008 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 jasne. Sugeruj sie inspiracjami. jak natychmiast nie wkleisz tego co masz (choćby miała to być jedna szafka na środku podłogi), znajdę i zabiję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Nie bij!!!!! Tłumacz!!!!!! Dobra, masz to co mam!! http://images35.fotosik.pl/6/04009a4e801b3f93m.jpghttp://images27.fotosik.pl/269/7401fdbb0ce54bfdm.jpghttp://images33.fotosik.pl/357/8bc9469a95f62447m.jpg http://images24.fotosik.pl/271/a7a6fc2df8b00d5em.jpghttp://images32.fotosik.pl/352/a4340e5e25266205m.jpghttp://images29.fotosik.pl/270/625d4a729a6e55e2m.jpg Teraz tak: w szafie proponuję umieścić taki kącik roboczy, czyli umieścić urządzenia typu mikserów, melakserów, ekspresów do kawy itp. i cały ten bajzel będzie niewidoczny. Szafa ma głębokośc 60cm długość 150 więc nie powinno byc problemu. Pozostałe miejsce wykorzystać na inne duperele typu garnki, przetwory itp. No to wybrzydzaj!!!! Gwoli informacji: wybrzydzanie odczytam dopiero wieczorem, muszę lecieć załatwiać różne pilne i mniej pilne sprawy i odwiedzić swoją czterokopytną Księżniczkę, więc masz duuuuużooooo czasu do namysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.08.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 zaniemówiłem jest idealnie, perfekcyjnie, doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.08.2008 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Braza, mógłbym siedziec wiek i nie wymysliłbym tego. jestem zachwycony. Nie mam się czego czepiać. JA NIE MAM SIE CZEGO CZEPIAĆ!!!!!!! Na jednym z obrazków widac jadalnię - taką chcę, żadną inną. jesteś najlepsza na świecie. Tylko patrzeć jak wymusze na tobie projekt jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 29.08.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Brazaaaa.... A ile bierzesz za projekt? Ja bym zapłaciła. SERIO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Blutka ... zapytaj Dandiego, ile to jest warte A serio ... ja nie biorę pieniędzy ... nie mogę Nie jestem profesjonalistką i pracuję na programie darmowym ... Urzędy typu Skarbowego i "Antypirackiego" bylłyby zachwycone gdybym na tym zarabiała Podeślij mi rzuty z wymiarami, ale to trochę potrwa! Dandi ... no normalnie się napuszyłam z dumy!!!!! Dzięki Dobra lecę...miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 29.08.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Podeślę, a jak. Chociaż musisz wymyślić sposób, jak mogę się odwdzięczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.08.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Blutka ... zapytaj Dandiego, ile to jest warte nie ma takiej kasy więc wymyślę coś innego. Wymyslę a jak!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts