jaszczurka 02.09.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jesli moge....... koniecznie miedzy lodówke a piekarnik wstawcie cargo, ja nie mam i to błąd piekarnik oddaje ciepło i całe drzwi od zabudowy lodówki sa ciepłe a to na pewno ma wpyw na temp w lodówce, albo na zużycie pradu.byc moze tez na oszronienie w zamrażalce A tak jak mówi Braza 15cm cargo rozwiaże problem brazdan? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.09.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Zawsze pozostaje mi też rozwiązanie takie jak u babci: piwniczka - sklep: http://img179.imageshack.us/img179/4042/ziemiankaprzekroj2qx7.jpg Kto to zna z babcinego podwórka?... Ja znam, ja znam U mojej babci na podworku też taka była, a nad nia szumialo orzechodajne drzewko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.09.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ja to już bym sobie posadził na tym cokolwiekdajne to drzewo ale... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Czy my przypadkiem nie zapomnieliśmy, że zmieniliśmy koncepcję schodów i mamy pod schodami robić spiżarnię?? Więc na miejscu piekarnika będą chyba drzwi. No to w końcu zmniejszać tę szafę, czy nie I patrzcie Państwo, jak się rozochocili Najpierw było tylko choćby jedna szafka na środku kuchni, a teraz dochodzimy już do witrynek .... To co dalej robic????? Oprócz przyciemniania mebli, oczywista "Nie wezmę dużo ...." to ile to jest Czy ktoś widział Nely????? Mam dla Niej kuchnię!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.09.2008 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 kto ma spiżarnię pod schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 kto ma spiżarnię pod schodami?Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 09.09.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 kto ma spiżarnię pod schodami?Ja. Ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 10.09.2008 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 kto ma spiżarnię pod schodami?Ja. Kaśku, dałoby się rypnąć pare fotek? Chodzi mi o to skąd masz wejście, jak to wyglada w środku, jak bardzo jest funkcjonalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 10.09.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Czy my przypadkiem nie zapomnieliśmy, że zmieniliśmy koncepcję schodów i mamy pod schodami robić spiżarnię?? Więc na miejscu piekarnika będą chyba drzwi. No to w końcu zmniejszać tę szafę, czy nie I patrzcie Państwo, jak się rozochocili Najpierw było tylko choćby jedna szafka na środku kuchni, a teraz dochodzimy już do witrynek .... To co dalej robic????? Oprócz przyciemniania mebli, oczywista Nie zmniejszać szafy bo mi się cuś pomerdało, ponieważ nie mamy schodów na ścianie kuchni, że tak powiem i żadnych drzwi tam nie będzie. Opcja potrójnej szafy zostaje bo schody najprawdopodobniej będą ażurowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.09.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 kto ma spiżarnię pod schodami?Ja. Kaśku, dałoby się rypnąć pare fotek? Chodzi mi o to skąd masz wejście, jak to wyglada w środku, jak bardzo jest funkcjonalne? Tumoroł I'll take some photos. Co prawda nie użytkuję jej jeszcze, ale wydaje mi się, że trochę miejsca tam jest. Wszystko zależy od tego jakie szerokie masz schody. Moje są takie na 100cm, więc jakieś szerokaśne nie są, ale tak jak mówię, coś się tam zwsze upchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No nareszcie jakis odzew Złociutka, skrócenie szafy o 20cm w niczym nie przeszkodzi, na pewno!! To wysoka zabudowa i tak miejsca będzie w pierony, a przynajmniej piekarnik i lodówka nie będą się żarły. Zrobię i wrzucę, ale później!! Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.09.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 http://images37.fotosik.pl/10/410adebd64b42f86.jpghttp://images36.fotosik.pl/10/aa8509cdf122b44d.jpghttp://images44.fotosik.pl/10/e825641eb4b2cfec.jpg No tak to wygląda. Duże to to nie jest, ale zawsze coś sie tam schowa. Jeśli chodzi o mnie to wystarczy. Mam pojemne meble w kuchni. Schowek ma mniej więcej 90 cm szerokości, długi na jakies 2 metry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.09.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 słuchajcie czy tylko ja nie dostaje powiadomień o tym, że ktos coś gdzieś? musze wpisaywać w wyszukiwarę swój nadobny nick i łazic po wątkach, żeby sprawdzic czy nikt mnie nie obraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.09.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Kaśka - za fotki spasiba - wyglada na pakowną, a co tam tak pusto? wszystko wyżerli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts