jerzy7k 29.08.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 hmmm trudne pytanie powiem tak: za rok o tej porze chcemy już mieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 29.08.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Czekamy więc na efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 02.09.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 tak, z archipelagu, niezly wynalazek i zarazem bardzo kosztowny ale mam nadzieję, że efekt końcowy zniweluje włożony trud.....choć mowią , że nadzieje, to matka głupców Jest piękny, swego czasu też zastanawialismy sie nad jego budową. Czy dużo wymagał poprawek? Czy moze wybudowaliscie go tak, jak przewidywał projekt? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annarabcz 02.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 troche zmienilismy projekt. sciana jest miedzy kuchnia a jadalnia. jadalnia jest w bibliotece i zamiast (chyba) siłowni sa dwa garaze. no i zamiast pokoju na gorze jest strych .w sumie poprawek nie jest duzo. dopasowywalismy dom pod nasze potrzeby. jest nas dwoje wiec i potrzeby niezyt duze. aczkolwiek nauczona doświadczeniem i czasami , które mamy teraz wybrałabym mniejszy projekt z pracowni Archipelag.jest to kosztowna inwestycja, a niewielu fachowców podejmuje się takiej budowy. ale skoro ją zaczęliśmy nalezy to skończyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 13.12.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Bryła domu niesamowita, bardzo oryginalna. Nie mogę doczekać się zdjęć wnętrza. Podziwiam, sam fakt ze znalezliśćie ludzi do budowy, bo z doswiadczenia wiem jak trudno jest o w miare solidnych "fachowców". Zyczę wytrwałosci w budowaniu i czekam na kolejne sprawozdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy7k 14.02.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 cholera znow problem z dodaniem zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 12.03.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Domki super:). CZekamy na kolejne zdjecia. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghorszczaruk 15.04.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Do jerzy7kCzy to dom z pracowni Arex? Ja buduję Wanda IV i jest bardzo podobny. Jestem pod wrażeniem tego jak zrobiliście wole oczy-w sumie duże, po obejrzeniu pierwszego zdjęcia byłem pewny że nie zmieszczą się u góry.Może już są pokryte dachówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy7k 25.04.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 co prawda to nie jest projekt z pracowni arex ale nie ukrywam ze projekty z tej pracowni nas zainspirowaly.niestety jesze nie ma dachowki bo pojawil sie maly problem - w gre wchodzi tylko karpiowka a ta jak wiadomo jest cholernie droga...ale juz niedlugo bedzie karpioweczka... mam nadziejea wtedy wrzuce fotkipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiniazoomki 12.05.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 jerzy7k fantastyczny domek, aż żal człowiekowi, że ma taką wąską działkę i nie może sobie pozwolić na takie cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiniazoomki 12.05.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Będę czekać na zdjęcia wnętrza. Strasznie jestem ciekawa Twoich pomysłów na wykończenie tego cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy7k 22.10.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dach juz prawie gotowy http://lh4.ggpht.com/_CutYAuziVHc/SuBoE3kYNiI/AAAAAAAAAUg/u4wlpDue_W0/s640/DSCF6727.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 22.10.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Nie, no rewelacja!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy7k 21.04.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 dach gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea69 21.04.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Wygląda EXTRA!!!! Gratuluję!!! andrea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy7k 23.04.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Wygląda EXTRA!!!! Gratuluję!!! andrea WIELKIE dzięki andrea !!!! również gratuluję marysi III !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts