Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasz dworek wole oczko

Recommended Posts

tak, z archipelagu, niezly wynalazek i zarazem bardzo kosztowny ale mam nadzieję, że efekt końcowy zniweluje włożony trud.....choć mowią , że nadzieje, to matka głupców :wink:

Jest piękny, swego czasu też zastanawialismy sie nad jego budową.

Czy dużo wymagał poprawek? Czy moze wybudowaliscie go tak, jak przewidywał projekt?

Pozdrawiam

troche zmienilismy projekt. sciana jest miedzy kuchnia a jadalnia. jadalnia jest w bibliotece i zamiast (chyba) siłowni sa dwa garaze. no i zamiast pokoju na gorze jest strych .w sumie poprawek nie jest duzo. dopasowywalismy dom pod nasze potrzeby. jest nas dwoje :-) wiec i potrzeby niezyt duze. aczkolwiek nauczona doświadczeniem i czasami , które mamy teraz wybrałabym mniejszy projekt z pracowni Archipelag.jest to kosztowna inwestycja, a niewielu fachowców podejmuje się takiej budowy. ale skoro ją zaczęliśmy nalezy to skończyć...

• 3 months później...
  • 2 months później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...

Do jerzy7k

Czy to dom z pracowni Arex? Ja buduję Wanda IV i jest bardzo podobny. Jestem pod wrażeniem tego jak zrobiliście wole oczy-w sumie duże, po obejrzeniu pierwszego zdjęcia byłem pewny że nie zmieszczą się u góry.

Może już są pokryte dachówką?

• 2 weeks później...

co prawda to nie jest projekt z pracowni arex ale nie ukrywam ze projekty z tej pracowni nas zainspirowaly.

niestety jesze nie ma dachowki bo pojawil sie maly problem - w gre wchodzi tylko karpiowka a ta jak wiadomo jest cholernie droga...ale juz niedlugo bedzie karpioweczka... mam nadzieje

a wtedy wrzuce fotki

pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 5 months później...
  • 5 months później...