tomekwil 20.08.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 WitamW domku wychodzi że pomieszczenia gdzie będą panele mają 67m2. Ile kupić paneli na zapas (5%, 10% ???). Dodam że panele będe kładł dopiero za 1-2 miesiące, po tym okresie mogą mi juz nie przyjąć zwrotów, a są one teraz w promocji i bardzo mi się podobaja.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot1 20.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 weź trochę więcej ale nie za dużo jak ci zabraknie to spiszesz se z opakowania producenta i model i będziesz musiał poszukać po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groomek 22.08.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 na zapas kupuj tylko i wyłacznie pod warunkiem że sklep potwierdził ci że jeśli zostana ci pełne paczki to je od ciebie odbierzejeśłi tego nie robią to nie kupuj na zapas tylko nawet mniejzawsze po numrzez partii dokupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 5% /jesli pomieszczenia sa o nieskomplikowanych kształtach i nie są klitkami/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markal2 25.08.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Potrzebny zapas paneli zależy w głównej mierze od montażysty ...mi wystarcza ok 5 % więcej ( jeżeli panele układane są nie po skosie ) Zawsze jest tak , że jeżeli weźmiesz więcej to możesz oddać to co ci zostało ( przynajmniej całe paczki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 25.08.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 zgadzam się, że zależy to w dużej mierze od układacza. Mój wykonawca, który w lutym układał mi panele w biurze prawie nie ma odpadków, ale on bardzo się stara i bardzo kombinuje.W duższych slklepach np. Castoramie możesz bez problemu oddać nie tylko całe paczki ale nawet pojedyńcze panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts