vilemo 20.08.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 co myslicie o tych kolekcjach? czy ktos moze ma lazienki w tych kafelkach? nawet podobaja mi sie te kolekcje, ale nie widzialam ich jeszcze na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 20.08.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 to moze wkleje jeszcze link do caffeterii http://test.tubadzin.pl/kolekcja.php?id=249&powrot=kolekcje&typ=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 21.08.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 w naszej łazience połączyliśmy płytki Sublime z płytkami Paradyż Synopia Beige wyszło bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.08.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Był już wątek Sublime kontra Alabastrino. Nic konkretnego z niego nie wynikło. Osobiście Sublime widziałam tylko na aranżacjach w salonach. My zdecydowaliśmy się na Sublime - ze względu na dość kontrastowe zestawienie kolorów kolekcji, ciemne płytki będą w mniejszości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superiwona 21.08.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 u mnie sublime bedzie w lazience gornej - mojej a alabastrino w lazience dolnej dla gosci.glazurnik bedzie dopiero 1 wrzesnia wtedy wkleje postepy naszych prackolekcje tubadzina ogladalam w dwoch punktach sprzedarzy-bardzo ladnie wygladaja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts