Witraże 20.08.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 WitamMam do odstąpienia tanio:- cegłę betonową łupaną szarą na elewacje (Teknoamerblok1,5 palety narożnej i 2/3 palety pełnowymiarowej) - paletę Silki 24- paletę bloczków betonowych fundamentowych- papę termozgrzewalną podkładową i nawierzchniową (po kilka rolek każdej)- pręty zbrojeniowe żebrowe (pojedyncze sztangi duże przekroje)- wełnę szklaną 20 cm Isolver (9 rolek)- gres Kadyks krem 6 paczek (beżowo - szary)- gres Helios - fakturowany, 15 paczek (beżowo - szary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta01 29.08.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam, jestem zainteresowana kupnem bloczków betonowych.Skad obiór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 29.08.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Co to za gres? Ile metrów? Wymiary płytek i cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witraże 29.08.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam, jestem zainteresowana kupnem bloczków betonowych. Skad obiór? Warszawa Miedzeszyn, ul. Dzięcioła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witraże 29.08.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Co to za gres? Ile metrów? Wymiary płytek i cena? Jest to gres kupiony w OBI (tylko tam występuje), jest nieco cieńszy niż zwykły, ale równie mocny (położyłem taki sam go na posadzkę i jest OK. Specyfikacja: Kadyx, płytka gladka, wymiar 29,7 x 29,7, cena zakupu 21,70/opakowanie 18 sztuk Helios, ma lekką fakturę (antypoślizgową), wymiar 30x 30, cena zakupu 35,60/opakowanie 18 sztuk Kupiony w maju, sprzedaję bo zmieniły się plany co do wyłożenia posadzki. Cena będzie symboliczna zależna od ilości (chcę się pozbyć bo mi zawadza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts