pink 01.10.2003 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 WitamKładę parkiet jesionowy (grubość 22 mm) na dobrze juz wysuszoną wylewkę. Wylewka bedzie zagruntowana. Wykonawcy polecaja mi klej UZIN. Dzisiaj w OBI natknąłem sie na klej SOUDAL 68A. Cenowo wychodzi on bardzo korzystnie bo ok 50% (30 zł za wiadro 15 kg) taniej niż ten UZIN. Poradzcie mi czy warto kupowac ten klej czy nie ma z nim kłopotów ? PozdrawiamPink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 czyzby nikt nie kleił tym klejem ????? Porzdźcie proszę ! Z góry dzieki PozdraiamPink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_PA 02.10.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Pink gdzie kupowałeś parkiet jeisonowy i ile płaciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 parkiet kupiłem w Siemiatyczach u Wiśniewskiego. Sam po nie go pojechałem.Kupiłem II gatunek.http://www.klepka.pl Są tam: oferta i ceny.Mają sklepy w Wa-wie.Polecam. Długo przebierałem zanim wybrałem. Ludzie to co Z tym klejem ? PozdrawiamPink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanley 02.10.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Nie wiem skąd jesteś ale jeśli z Wa-wy lub okolic, polecam wycieczkę na bartycką pawilon bodaj 166 sklep A-Z mają szeroki wybór kleju i lakierów. Co najważniejsze doradzają i to dobrze! wybór odpowiednich materiałów do odpowiednich desek. I najwazniejsze wcale nie musisz dokonac zakupu, po prostu wejdź i zapytaj o klej i co o nim myślą - ja jestem zadowolony Pozdrawiam PS. Tak BTW: Uwazaj na jesieon pod niektórymi lakierami (np. traffic) podobno potrafi się odbarwić na czerwono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 03.10.2003 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 do ulozenia desek modrzewiowych i swierkowych uzywalem DRAGONA, wg mojego stolarza jest to najlepszy klej, soudala tez mialem bo braklo tego drugiego a klej potrzebny byl na JUZ , w zadnych pokoju nie skrzypi podloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts