alina11 21.08.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Szukam małego ale tak naprawdę tylko kilka szczebelków i nigdzie nie mogę znaleźć. Czy one są takie że ich można składać z elementów i zrobić mniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.08.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Też potrzebowałam b. mały - robiłam na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina11 21.08.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 U kogo zamawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.08.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Zamawiałam przez sklep, nawet nie za bardzo wiem, z jakiej firmy to było. Na pewno jakaś polska. Facet w sklepie po prostu stwierdził, że tej i tej firmy nie poleca, bo nie chce reklamacji, ale z tej to już może być. W sumie mi się pomieszało z tymi firmami. Wybrałam z katalogu wzór, podałam wymiar - u mnie nie tyle mały, co wąziutki, 30 cm max wymiar - dorzuciałam dwa relingi i już. Wybierz się do jakiegoś sklepu, ale raczej nie hipermarket i popytaj - pewnie też można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.08.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 A ile placilas za taki na zamowienie? Bo sie boje ze to moze byc wiecej niz duzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.08.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Kurcze, też nie bardzo wiem, bo na zamówienie robiłam dwa - w sumie było 1700, ale ten drugi (do kuchni) był na pewno duuużo droższy niż ten łazienkowy. Ten łazienkowy to chyba po prostu jakieś +10% do najbliższego wymiaru i plus te relingi. Sprawdzę, co mam na fakturze, ale to mi może zająć parę dni (nie mam jej w domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 22.08.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 ale jaki CI potrzebny drabinka czy pionowy??? Ja potrzebowałam do kuchni wąski bardzo i tez cięzko było znaleźć, ale sie udało. Jeśli to nie musi być z poziomymi szczebelkami to zobacz w firmie Invest Projekt. I nie było strasznie drogo...Mam chyba jeszcze jakies katalogi z grzejnikami ale dziś już nie będę szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 22.08.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Jeśli ma mieć tylko kilka szczebelków a szerokośc normalną to w castoramie są takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts