dianap 21.08.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam jako, że dobre pare miesięcy mieszkam z "gołymi" oknami , ostatnio zaczynam sie rozgladać za czymś do salonu. Może ktoś ma jakieś mile doświadczenie z firmami w Krakowie. Mam dziwny uklad okien - jedno szer 25 cm, 85 cm i balkon , Myslałam o drewnianych żaluzjach ale ponoć robią od 40 cm Czy ktoś coś podpowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darmik 22.08.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Właśnie zamówiłem rolety i jutro będą montować. Po 210 zł za metr z montażem.Wydaje mi się że to niedrogo.Żalmaż Kraków.Póki co wszystko ok.DLa chętnych dam nr tel. do nich na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dianap 22.08.2008 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 A nie żalmax?? Podaj adres stronki, duzy maja wybór materialow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalmarunion 07.07.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witam, czy ktoś zna jakieś firmy w okolicach Dobczyc - Myślenic, które by takie rolety zainstalowały? Chodzi mi o jakieś małe, ale sprawdzone firmy, bo te krakowskie trochę przesadzają z cenami... A w mniejszych miejscowościach zawsze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts